vvol Nottingham

Våre vurderinger om laget mot Forest

Publisert Sist oppdatert

Tre poeng på de første to ligakampene er kanskje ikke noen krise i seg selv, men spillet til United, både mot Wolverhampton og Tottenham, har bekymret fansen.  

Til hjemmekampen mot Nottingham Forest har Ten Hag i tillegg fått nye skader som skaper hodebry.

Både Mason Mount og Luke Shaw er ventet å være ute i flere uker, mens Rasmus Højlund nærmer seg kamptroppen etter å ha trent med resten av laget.

United møtte Forest fire ganger forrige sesong, to ganger i ligaen og to ganger i ligacupen, og vant samtlige oppgjør med 10-0 i målforskjell. 

lss
SKADET: Luke Shaw har fått en muskelskade som trolig holder ham ute av spill i flere uker. Det skaper utfordringer for Erik ten Hag som allerede har Tyrell Malacia skadet.

Men Forest rystet Arsenal i ligaåpningen og slo Sheffield United i den andre serierunden, og har forsterket seg i sommer med blant andre Anthony Elanga som kom fra United.

Manchester United trenger tre poeng og en solid kamp for å stilne de argeste kritikerne og gi en dose selvtillit før den vanskelige bortekampen mot Arsenal i London neste helg.

FORHÅNDSSAKER:

Manchester United

Mason Mount og Luke Shaw er nye navn på skadelisten for United. Mens United har flere alternativer på midtbanen, må Ten Hag ty til mer provisoriske løsninger på venstrebacken.

Harry Maguire var ikke med til kampen mot Tottenham i London, men er ventet å være tilbake innen kort tid. Rasmus Højlund, Tyrell Malacia, Tom Heaton, Kobbie Mainoo og Amad Diallo er fremdeles ute med ulike skader.

Det betyr at det vil komme endringer på laget mot Nottingham Forest og vi tror det er duket for Christian Eriksen og Diogo Dalot. Vi tror imidlertid det blir flere endringer på laget…


André Onana – Den eneste som har levert varene i de to første ligakampene. Naturligvis bankers.

Aaron Wan-Bissaka – Får fornyet tillit på høyrebacken, blant annet fordi konkurrenten hans Diogo Dalot trolig kommer inn på venstrebacken for en skadet Luke Shaw.

Raphaël Varane – Matchvinner mot Wolverhampton i ligaåpningen, men en middelmådig kamp mot Tottenham. Får likevel tillit på ny.

ravv
REVANSJELYSTEN: Raphaël Varane og resten av United-laget har mye å rette på spillemessig etter de første to kampene denne sesongen.

Lisandro Martínez – Har virket rufsete i ligastarten, men det vil overraske om argentineren vrakes. Får en fin mulighet til å spille på seg trygghet og selvtillit.

Diogo Dalot – Kommer inn på venstreback for en skadet Luke Shaw.

Casemiro – Har trøblet litt i starten med Mount som makker på midten, men Casemiro har både rutinen, innstillingen og ferdighetene til å slå tilbake. Bankers.

Christian Eriksen – Vi tror dansken kommer inn for en skadet Mason Mount. Det eneste som gjør oss en smule betenkt er at midtbanen til United kan bli litt i tregeste laget.

Antony – Svak mot Wolves og svak mot Spurs, men United trenger en Antony i form og vi tror han får sjansen til å spille seg i form.

Bruno Fernandes – Kapteinen må opp både to og tre hakk, men er viktig for Ten Hag både som presspiller og servitør. Selvsagt bankers.

brunaa
ENGASJERT: Bruno Fernandes fikk gult kort mot Tottenham og bør tenke seg grundig om før han begir seg ut på nye krangler med dommerne.

Marcus Rashford – Har virket tannløs som spiss og vi tror han flyttes ut på sin mer vante venstrekant der han utgjør en større trussel.

Jadon Sancho – Har kommet inn som innbytter i kampene mot både Wolves og Spurs, men denne gangen tror vi Sancho starter i rollen som en falsk nier. Alternativet er enten en tannløs Rashford eller en formsvak Anthony Martial.


Alternativene:

Alejandro Garnacho – Startet de to første kampene denne sesongen, men han er foreløpig fremdeles farligst som innbytter.

Scott McTominay – Bedre og mer pliktoppfyllende defensivt enn Eriksen, men trolig mest aktuell som innbytter.

Victor Lindelöf – Er førstemann i køen om Varane eller Martínez vrakes. Det tror vi imidlertid ikke skjer. Vi vet heller ikke ståa på Harry Maguire, men tror heller ikke han er aktuell for en plass fra start mot Forest.

Manchester United Pre-Season Training Session
KAN FÅ SJANSEN: Victor Lindelöf er et av alternativene Erik ten Hag kan ty til dersom han vil gjøre flere endringer på laget enn det vi tror han gjør.

Alvaro Fernández – Det er sikkert mange som kunne tenke seg å se den talentfulle spanjolen få sjansen, men Dalot virker som et tryggere valg.

Facundo Pellistri – Har en herlig energi og uforutsigbarhet, men har måttet ta til takke med to innhopp i de første to kampene. Vi tror det blir den samme rollen mot Forest også.  

Anthony Martial – Har rett og slett ikke fysikken per dags dato til å kunne starte. Aktuell fra benk om United jakter scoring, det vil i så fall bli Martials kamp nummer 300 for United. Vi kunne trengt en Martial i form nå…

Nottingham Forest

Gonzalo Montiel har kommet på lån fra Sevilla og kan få sin debut mot United. Andrey Santos lån fra Chelsea ble bekreftet fredag, men det er usikkert om han ble registrert i tide til kampen mot United. Ola Aina og Felipe er i trening igjen, men er tvilsomme til kampen mot United. 

Nottingham Forest v Leeds United - Pre-Season Friendly
POSITIV START: Anthony Elanga har hatt to gode innhopp for Forest og vender lørdag tilbake til Old Trafford.

Taiwo Awoniyi har scoret i seks Premier League-kamper på rad, og er den første Forest-spilleren som gjorde det siden Stan Collymore i 1995. Forest kan trenge målene hans, for på 20 bortekamper i Premier League siden opprykket før fjorårssesongen har det kun blitt én seier. 

Nottingham har imidlertid vært farlige på kontringer, ikke minst takket være Anthony Elangas friske innhopp fra benken.

Mulig Forest-lag: Turner, Boly, Worrall, McKenna, Aurier, Danilo, Mangala, Williams, Gibbs-White, Johnson, Awoniyi.

Powered by Labrador CMS