Ti ting å glede seg over

Det er mye å glede seg til når United endelig skal spille fotballkamper igjen.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare ti dager til United endelig skal i aksjon igjen. På motsatt banehalvdel står Tottenham og tidligere United-manager José Mourinho. Her er ti ting å se frem til:

Pogba og Bruno

Trenger man å si mer? Et hvert forsvar i Premier League skal slite med å håndtere de to kreative midtbanespillerne. Det er likevel ikke sikkert at Paul Pogba blir å se fra start mot Tottenham. Fred, Scott McTominay og Bruno Fernandes fant virkelig tonen før koronapausen. Det er heller ikke sikkert at samarbeidet mellom Pogba og Fernandes vil fungere, men det ser likevel så spennende ut at det er uungåelig å ikke glede seg.

Skadesituasjonen

Ole Gunnar Solskjær har uttalt at han kan velge fra en skadefri tropp. Det har ikke nordmannen kunnet gjøre på lang tid. Kristiansunderen får et aldri så lite luksusproblem med å velge startoppstilling til Tottenham-kampen.

Marcus Rashford

19 mål på 31 kamper denne sesongen taler for seg. Det at Marcus Rashford er skadefri og klar til å bidra for United igjen er utrolig viktig. Kan han finne tilbake til formen han viste før han ble skadet? Da vil det isåfall bli en veldig gøy sommer for oss United-supportere.

VIKTIG: Marcus Rashford er Uniteds viktigste offensive våpen.

Bredden på midten

Nemanja Matic, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard og Andreas Pereira skal alle kjempe for å få plass på midtbanen til United. Bredden på midtbanen kan bli helt avgjørende i en tid der United i snitt skal spille to kamper i uken.

United er tilbake

Den mest positive nyheten av alle. Manchester United skal endelig spille fotballkamp igjen. Da passer det også godt å møte Tottenham som ikke har tatt poeng mot Manchester United under Solskjærs ledelse.

Terminlisten

United har på papiret et relativt greit kampprogram igjen og bør ha alle forutsetninger til å klare en topp fire-plassering.

Muligheten til å vinne pokaler

United er i kvartfinalen av FA Cupen og er etter alle solmerker klare for kvartfinalen av Europa League også (0-5 fra borteoppgjøret med LASK). Med andre ord kan United sitte igjen med to pokaler hvis alt går som man ønsker. Da kan Ole Gunnar Solskjær si seg meget fornøyd med sin første hele sesong som United-manager.

KAN GJØRE DET IGJEN: Slik så det ut da United vant FA Cupen i 2016.

Januarsigneringene

Bruno Fernandes og Odion Ighalo var begge en åpenbaring da de ankom Manchester i januar. Kan de fortsette der de slapp? Det blir utrolig spennende å følge de to i sommer. Nå har de også fått mer tid med sine nye lagkamerater.

Ungguttene

Brandon Williams og Mason Greenwood fikk masse tillit av Ole Gunnar Solskjær før koronapausen. Vil de også få det med en skadefri tropp? Kan fire måneder i styrkerommet ha ført til bedre fysikk? Det blir spennende å se hva som skjer med våre lokale unggutter i sesonginnspurten.

TALENTER: Mason Greenwood og Brandon Williams har begge fått sitt store gjennombrudd denne sesongen.

Ole Gunnar Solskjær

Nordmannen har begynt å få sving på sakene og det blir spennende å se om den gode formen United viste før pausen vil fortsette. United-manageren har truffet på samtlige signeringer etter han ble ansatt som manager. Harry Maguire, Daniel James, Aaron Wan-Bissaka, Bruno Fernandes og Odion Ighalo har alle styrket United. Kan 47-åringen treffe med signeringene denne gangen også?

 

Les også: – Verdens mest verdifulle midtbanespiller

Powered by Labrador CMS