Phil Neville gleder seg

Mens Gary Neville må vente ennå noen dager før han er klar av skade, er lillebror Phil Neville klar og optimist foran den viktige kampen lørdag mellom Everton og United.

Publisert Sist oppdatert

Phil Neville spilte de to siste minuttene for England i 3-0-seieren over Russland. Klubbkamerat James McFadden scoret det viktige målet som ga Skottland en sensasjonell borteseier 1-0 over Frankrike. Phil Neville mener at suksessen på landslagsfronten kan slå positivt ut for Everton mot United. Phil Neville var på landslagssamling sammen med Everton-kollegene Andrew Johnson og Joelon Lescott.

– Vi hadde tre mann i England-troppen, og det har ikke skjedd på lang tid. Vi er alle glade, og den skotske kontingenten her går kledd i kilt og tartan.

Phil Neville forlot United i august 2005 etter elleve sesonger med United. I fjor var han og Gary kaptein for hvert sitt lag. Det skjer ikke nå, siden storebror ennå er skadet. Da United slo Everton 4-2 den 28. april – en kamp som betydde enormt for ligagullet – scoret Phil selvmål. Han er klar for å ta revansje mot moderklubben som han fortsatt elsker, samtidig som at han går profesjonelt til oppgaven.

– Jeg gleder meg enormt til lørdag. Det blir en stor opplevelse. Alle her er i glimrende humør etter landskampene, og vi er alle topp motivert og klare for lørdag.

Powered by Labrador CMS