– Januzaj er spesiell

Førstelagstrener Phil Neville er fornøyd med Adnan Januzajs fremgang.

Publisert Sist oppdatert

Belgieren har uten tvil vært blant Uniteds få lyspunkt så langt denne sesongen.

19-åringen som ble hentet til Manchester i 2011 har frem til denne sesongen spilt på Uniteds U21-lag, men etter imponerende forestillinger på Asiaturnéen i sommer, valgte David Moyes å gi unggutten sjansen som innbytter mot Wigan Athletic i Community Shield i august. Og siden, har Adnan Januzaj vært på alles lepper, spesielt etter da han alene ordnet tre poeng for United etter å ha scoret to mål mot Sunderland noen uker etterpå.

– Spesiell

IMPONERT: Neville er svært fornøyd med Januzajs utvikling.
IMPONERT: Neville er svært fornøyd med Januzajs utvikling.

Phil Neville er én av de som har latt seg imponere av unggutten.

– Alle visste vi hadde et spesielt talent, men den store testen kommer når du skal spille på Old Trafford, uttalte Neville til ManUtd.com.

– I pre-season var spørsmålet: ‘har han temperamentet til å spille for Manchester United på Old Trafford?’

– Vel, jeg tror han gav oss svaret på det, fortsatte altmuligmannen som både opererte som midtbane, venstreback og høyreback gjennom sin karriere.

– Vår oppgave

– Vi må sørge for at Januzaj fortsatt forbedrer seg om to-tre år, og at han når nivået vi håper på. Det er vår oppgave som trenere.

– Når en unggutt kommer til United, behandler vi alle likt. Kan de spille fotball for Manchester United? Håndterer de presset? Har de mot til å løpe rundt med ballen foran 75.000 tilskuere? Har de det som skal til for å oppnå suksess?

Powered by Labrador CMS