– Har ikke snakket med Van Gaal

Phil Neville vet fremdeles ikke vet om han har en fremtid i United under Louis van Gaal.

Publisert Sist oppdatert

Neville var en del av David Moyes sin trenerstab, men etter at skotten fikk sparken, har det vært usikkert hva som ville skje med yngstebror Neville.

Vet mer om noen uker

Nå sier den tidligere United- og Everton-spilleren at også han selv er usikker på hva fremtiden bringer.

USIKKER: David Moyes er borte. Det samme er Steve Round. Ryan Giggs er forfremmet til assistentmanager, mens Phil Nevilles fremtid er usikker.
USIKKER: David Moyes er borte. Det samme er Steve Round. Ryan Giggs er forfremmet til assistentmanager, mens Phil Nevilles fremtid er usikker.

 

– Jeg har ikke fått snakket med Van Gaal ennå, men han er en travel mann om dagen med forberedelsene til VM. Forhåpentligvis vet jeg mer om noen uker. Jeg håper naturligvis å være en del av teamet hans, men det viktigste er klubben og ikke min posisjon, sier Neville til Sky Sports.

Selv om han så sin mentor og sjef i en årrekke, David Moyes, få sparken av United, mener Phil Neville at Louis van Gaal vil være en bra mann for klubben.

– Han har mye erfaring og har trent noen av de beste lagene i verden. Jeg håper jeg kan være med videre, men jeg vet at jeg ikke ha noen guddommelig rett til å være en del av United, jeg må gjøre meg fortjent til en slik rolle, sier Neville.

– Giggs kunne fortsatt

Phil Neville vil i likhet med alle andre hylle Ryan Giggs for waliserens fantastiske karriere, men sier han var noe overrasket over at Giggs ga seg nå.
– Ryan har hele tiden vist at han kan tilpasse seg spillet etter hvert som han har blitt eldre og han er i en fantastisk god form rent fysisk. Han kunne fortsatt litt til, sier Neville.

Powered by Labrador CMS