– £100 mill. fra tittelen

OPPDATERT Phil Neville mener United har en lang vei å gå.

Publisert Sist oppdatert

Etter søndagens pinlige nederlag på King Power Stadium, gikk Phil Nevilles bror, Gary, ut med sterk kritikk av Louis van Gaals mannskap. Blant annet karakteriserte han spillerne som «ikke tøffe nok». Nå følger lillebror Phil opp ved å  hevde at han ikke ble overrasket over søndagens resultat mot Leicester.

I et radiointervju med BBC Radio 5 live sier Neville den yngre at klubben må være beredt på å måtte sprøyte inn ytterligere midler for igjen å ha håp om å kunne kjempe om edelt metall.

– Jeg vet at klubben har kjøpt spillere for £150 millioner, men jeg tror det trengs et par overgangsvinduer til med lignende summer involvert – kanskje £100 millioner, før de i det hele tatt kan begynne å tenke på å vinne ligatittelen, sier 37-åringen som forrige sesong var United-trener under David Moyes.

– Fortsatt finnes det nøkkelposisjoner som trengs å bli fylt opp, og med det tenker jeg først og fremst på midtstopperplassene. I tillegg må det forsterkninger til på defensiv midtbane og/eller sentral midtbane.

– Midtstoppere i verdensklasse var ikke tilgjengelig (i sommer), og er det jeg tror United vil se etter i de neste overgangsvinduene, legger han til.

Ryggraden består

Selv om Neville er klar på at hans gamle klubb trenger å styrkes i midtstopperleddet, er han av den oppfatning at de to landslagsspillerne, Phil Jones og Chris Smalling, etter hvert vil vise sin verdi for laget.

– Jeg er sikker på at Chris Smalling vil klare det, og jeg har også full tillit til Phil Jones. Selv om klubben har kjøpt mange utenlandske spillere, kvitter man seg ikke med sin engelske ryggrad, sier Neville til slutt i intervjuet.

Manchester United v Swansea City - Premier League
Phil Neville har fortsatt full tillit til Chris Smalling og Phil Jones.
Powered by Labrador CMS