Zaha med på sommerturneen?

Zaha vet ikke om det blir nytt utlån eller ikke, mens Phil Nevilles fremtid også er usikker.

Publisert Sist oppdatert

Hva skjedde egentlig med Wilfried Zaha?

Han imponerte noe voldsomt for Crystal Palace, og var en nøkkelfigur da de rykket opp i Premier League. Han hadde sikret seg en United-overgang, og imponerte på sommerturneen. Men så fikk han ikke sjansen, og gikk etter hvert til Cardiff, der han ikke imponerte.

Uttalelsene under er fra en Cardiff-fan vi snakket med til vår sesongoppsummering for de utlånte:

– Zahas låneopphold startet med et smell, da han hadde den målgivende pasningen til Bellamys utligning i debuten mot Norwich. Han så rask og oppfinnsom ut, og var et friskt pust. Men det ble fort vanskeligere for ham. Han prøvde i enkelte kamper for mange overstegsfinter, og han hjalp ikke alltid så godt til defensivt. Hans bunnpunkt kom mot Palace da enkelte av tilskuerne buet ham av banen.

– Ærlig talt, hans låneopphold var dårlig. Han har talent, jeg vet bare ikke om han vet hvordan han skal bruke det. Det var øyeblikk der han så ut som en verdensklassespiller, det var bare for langt mellom de! Van Gaal og hans disiplin kan være bra for ham.

Daily Mail skriver at Zaha ikke vet om han vil få være med på årets sommerturné, og at kantspilleren foretrekker å bli i United neste sesong. Svaret på hvor han spiller neste sesong, og på om han får være med på sommerturneen, er ventet å komme når Van Gaal kommer hjem fra VM.

ot0
FIN GJENG: Hvor mange av disse er med neste år…?

Samme avis skriver også at Phil Nevilles fremtid som trener i klubben stadig er usikker. Neville har nylig vært i Brasil som BBC-ekspert, men har nå kommet hjem, og han vil oppsøke United-ledelsen for å finne ut om han får bli, eller om Van Gaal ikke finner noen passende rolle for ham.

Nicky Butts fremtid skal være sikrere.

Powered by Labrador CMS