– Husker alltid Villa-scoringen

Her kan du lese Phil Jones-intervju fra Manutd.com.

Publisert Sist oppdatert

Phil Jones har blitt intervjuet av Manutd.com i et spørsmål og svar-intervju. Vi har gjengitt hele intervjuet her:

Hvilke spillere så du opp til når du vokste opp?
– Jeg prøvde bare å se på de beste midtstopperne i Premier League, hadde ingen spesiell favoritt som jeg kun fokuserte på. Jeg prøvde å se på så mange spillere som jeg kunne og studere deres kvaliteter, for så å prøve å ta det med meg i mitt eget spill.

– Jeg prøvde å lage en mix – det var ingen spesifikk spiller som gjorde et virkelig inntrykk. Jeg får ofte det spørsmålet, men jeg så ikke opp til bare en spiller. Det er viktig å se og lære fra flere forskjellige spillere for å gjøre deg til en mer fleksibel fotballspiller.

Var det spillere i Blackburn du så opp til?
– Når jeg var der var det spillere som Chris Samba og Ryan Nelsen som spilte i forsvar. Nelsen var veldig profesjonell og jeg så alltid opp til han. Han var viktig for suksessen min i Blackburn. Chris var en fantastisk person og begge to hjalp meg i de første årene av min karriere.

Hva er dine minner fra dine debuter?
– Big Sam (Allardyce) ga meg seniordebuten og det var en annerledes uke i oppbyggingen til Chelsea-kampen. Kampen var TV-sendt og jeg var nervøs, men vi fikk et poeng noe som var et veldig bra resultat. Jeg husker godt at jeg byttet drakt med John Terry. United-debuten var i Community Shield i 2011 når vi kom tilbake fra 2-0 etter pause mot Manchester City og vant 3-2. Hjemmedebuten min var også en fin opplevelse, å spille på Old Trafford for første gang som United-spiller. Vi slo Tottenham 3-0 foran et fantastisk publikum i den første hjemmekampen for sesongen, det var en fantastisk anledning. Jeg var ikke nervøs i den kampen fordi jeg hadde spilt noen kamper for United før den, i pre-season, så det gikk ganske greit.

Hvilken kamp vil du huske som din beste for United?
– Den mot Bolton i 2011, når vi vant 5-0 på Reebok stadion, vil være blant de beste. Jeg satte opp et par mål fra høyrebacken til Wayne Rooney, som scoret hattrick, og det var en bra kamp. Jeg nøt den virkelig. Også har vi den på Bernabeu i Champions League, men jeg husker ikke om det var en av mine beste kamper, men jeg nøt å spille den. Det var en stor kamp mot Real Madrid og en viktig taktisk kamp mot noen av verdens beste spillere, inkludert verdens beste spiller, Cristiano Ronaldo. Det var en bra kamp!

Hva er ditt personlige høydepunkt i karrieren så langt?
– Jeg vil alltid huske når jeg scoret mitt første mål mot Aston Villa…faktisk vil jeg huske alle scoringene mine fordi jeg scorer ikke ofte! Men jeg har scoret mot Norwich (ligacupen) og Shakhtar Donetsk denne sesongen og det vil jeg gjerne fortsette med.

Powered by Labrador CMS