Peterbrough – United XI 1-3

Owen Hargreaves spilte 45 minutter da et ungt United-mannskap i ettermiddag beseiret Peterbrough på London Road.

Den engelske landslagsspilleren var forhåndsannonsert for samtlige 90 minutter, men måtte likevel se første omgang fra benken. Han erstattet Darron Gibson etter pause, og var mye involvert den tiden han var på banen.

Adam Eckersley, Ritchie Jones og Fangzhuo Dong sørget for målene i et oppgjør som etter hvert utviklet seg mer og mer i retning av oppvisning og spill for galleriet enn en kamp om seieren.

Allikevel, det unge United-laget åpnet sterkt nok, og Peterbrough fikk mer enn nok med å forsvare seg i de første 20 minuttene. Halvveis ut i omgangen klarte de ikke lenger å stå imot. Ved hjelp av elegant veggspill broderte Dong og Eckersley seg igjennom, inntil sistnevnte avsluttet angrepet ved å banke ballen hardt, kontant og utagbart opp i motsatt kryss.

Men hjemmelaget kom seg fort av baklengsmålet, og snart begynte også de å skape noen sjanser. United-keeper Tom Heaton sto imidlertid både godt og i veien da det ved et par anledninger ble litt småhektisk rundt ørene hans.

United burde ha øket ledelsen fem minutter før pause, men en uheldig Ryan Shawcross måtte se headingen smelle i tverrliggeren.

Kanskje var det de tre byttene i pausen som førte til en smule småforvirring, ikke vet vi, men i alle fall utliknet Peterbrough etter 49 minutter. Innbytter Rene Howe fikk god treff, og ballen suste inn forbi Heaton.

Flere gode forsøk til tross, maktet ikke Peterbrough å finne flere åpninger. Det gjorde derimot gjestene. 72 minutter var unnagjort på London Road da Phil Bardsleys volley traff ryggen på en Posh-spiller. Ballen la seg pent til rette for Ritchie Jones, som fra kort ikke fikk noen problemer med å feie inn 2-1.

Fem minutter senere viste Fangzhuo Dong at han duger til mer enn bare å promotere AIG-merkede trøyer i Sørøst-Asia. Med et par kjappe finter og god ballkontroll skapte han åpningen han trengte, og skrudde ballen nydelig forbi Peterbrough-keeper Tyler.