– Vil høre på alt han sier

Ryan Tunnicliffe, som for tiden er på lån i Peterborough, gleder seg til å lære av det han mener er tidenes beste midtbanespiller.

Publisert Sist oppdatert

Ryan Tunnicliffe er for tiden på utlån i i Championship-klubben Peterborough, hvor han spiller under Sir Alex Fergusons sønn, Darren. 18-åringen trives godt på London Road, men gleder seg også til å komme tilbake til United, hvor han kan lære av sin store helt.

– Paul Scholes var et geni, den beste midtbanespilleren verden har sett, sier Tunnicliffe om mannen som nå jobber som trener i United.

– Jeg trente med ham i fjorårssesongen, på tampen av karrieren hans. Det blir fint å ha ham der når jeg kommer tilbake til Carrington. Jeg vil at han skal lære meg alt. Han er mesteren. Jeg kommer til å høre på alt han sier, for han vet nøyaktig hva han snakker om.

Håper på plass i United-laget

Tunnicliffe er en hardtarbeidende midtbanespiller, som ikke er redd for å være involvert i de fysiske sidene ved fotballen. Han mener dette kan være en fordel med tanke på å spille seg inn på United-laget, og er fornøyd med utviklingen han har hatt mens han har vært i Peterborough.

– Det ser ut til å være et hull der, og det håper jeg å kunne fylle, sier han om mulighetene for å få en plass på Uniteds midtbane.

– Etter at jeg kom hit har jeg blitt bedre og bedre for hver dag, og jeg spiller Championship fotball. Jeg spiller mot ordentlige menn hver dag, og alt er annerledes.

– Jeg liker å jobbe for laget, og jeg kan jobbe opp og ned og takle. Jeg liker imidlertid å tro at jeg har litt andre ferdigheter også. Det er fint å bli kjent som en tøff spiller som liker å takle, men jeg vil at folk også skal se på andre sider ved spillet mitt også.

Når det kommer til rollemodeller, er det ikke bare Scholes Tunnicliffe har sett opp til.

– Jeg så opp til Roy Keane, og også Steven Gerrard, selv om han er Liverpool-kaptein.

– Folk har sagt at jeg spiller som han, så jeg så opp til han siden han er en glimrende midtbanespiller. Gerrard, Keane, og selvsagt Scholes, var alle spillere jeg likte, avslutter Tunnicliffe.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS