Dårlig dag for United-gutta

Både Ryan Tunnicliffe og Scott Wootton spilte fra start i Peterboroughs 4-2-seier mot Crawley, men slet med å markere seg.

Crawley ledet 2-0 til pause, men en redusering av tidligere United-spiller Nicky Ajose sørget for ny spenning i kampen. Stillingen holdt seg til flere spillere, deriblant Tunnicliffe og Wootton, ble byttet ut etter 57 minutter.

Tunnicliffe slet med å komme inn i kampen, og gjorde ingen stor figur på banen. På Twitter skrev han følgende korte og presise melding etter kampslutt:

– 55 minutter spilletid. Vant 4-2 – jeg spilte elendig, skrev Tunnicliffe.

Wooton hadde store problemer mot Crawleys angrepsspillere, og ga også bort frisparket som sørget for at hjemmelaget gikk opp i en 2-0-ledelse. Da kampen var ferdig, var heller ikke forsvarsspilleren fornøyd.

– Vant 4-2 mot Crawley. Spilte nye 60 minutter, men er ikke fornøyd med prestasjonene mine i første omgang, skrev Wootton på Twitter.