– Ingen bedre enn Paul Scholes

Wayne Rooney er ikke i tvil.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av sin 13 år lange Old Trafford- og omtrent like lange England-karriere, har Wayne Rooney fått oppleve å spille sammen med en rekke av fotballens store navn. Likevel er ikke den gamle United-helten i tvil når han blir bedt om å navngi spilleren som har imponert ham aller mest gjennom alle disse årene.

Svaret lyder klinkende klart: Paul Scholes.

– Han kunne ha snøret på seg støvlene i dag og forsatt spilt, det er jeg sikker på, for så god var han, sier han om mannen som vant elleve Premier League-titler innen han la opp i 2013.

– Han var den som kunne diktere tempoet, og den som hadde vidsyn nok til at han kunne ha spilt hvor som helst, mener Rooney.

– Ble brukt feil

– Hvis vi ser på det laget vi hadde, så var vi utvilsomt i stand til å vinne troféer, men det skjedde bare ikke, konstaterer han i et intervju med talkSPORT.

– Vi var uheldige i Portugal (EM 2004) og i Tyskland (VM 2006), da vi i begge tilfeller røk ut på straffer i kvartfinalene.

– Om så bare en av straffekonkurransene hadde gått vår vei, vet man aldri hva som ville ha skjedd. Og, om vi bare hadde benyttet Scholes i en posisjon som passet ham bedre, ville det vært en god start for oss. Scholesy er nemlig den beste jeg har spilt sammen med, gjentar den tidligere United- og England-kapteinen.

Powered by Labrador CMS