– Må være bedre fra start

United slapp inn et tidlig mål mot Tottenham i forrige hjemmekamp. Paul Scholes mener at de ikke har råd til å gjøre det igjen mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Old Trafford har pleid å være et fort i Premier League, men denne sesongen har United allerede tapt i sin egen storstue. Paul Scholes tror at lørdagens motstander, Stoke, vil ha større tro på seier nå som Tottenham har vist vei.

– Ja, de kommer sannsynligvis til å være inspirert av at Tottenham slo oss, og spesielt hvor mye vi slet de første 20 minuttene. Vi kan ikke la det skje igjen, fordi Stoke har noen kvalitetsspillere, sier Scholes til United Review.

– Ikke misforstå meg, de har hatt gode spillere i flere år nå, men nå har de blitt enda bedre. Vi håper på seier, men vet at det ikke blir enkelt

Scholes har latt seg imponere av jobben Tony Pulis har gjort i Stoke. Midtbanespilleren mener at under hans ledelse har Stoke potensialet til å kjempe om plassene i Europa.

– De to første årene etter et opprykk handler alt om å overleve, men han har tatt dem til et så høyt nivå at man ikke forventer at de skal kjempe i bunnen av tabellen.

– Det er mer sannsynlig at de kommer høyere enn tiendeplass, kanskje helt oppe sjette eller sjuende, sier Scholes.

Powered by Labrador CMS