Stoppet ekstrem auksjon

En eBay-auksjon der man kunne by på å få spille på lag med Paul Scholes i en veldedighetskamp, er stoppet.

Publisert Sist oppdatert

Det er Stalybridge Celtic Juniors som stod bak auksjonen, som skulle være med å bidra til deres renoveringsprosjekt. Scholes sin sønn spiller på laget, og som en god far kommer han til å stille opp i en årlig, «trenere mot fedre»-kamp.

I og med at klubben trenger penger for å pusse opp klubbhuset sitt, la de ut en auksjon, der vinneren skulle få spille på laget til fedrene, sammen med Paul Scholes.

Enorm interesse

cl083

Auksjonen startet på mandag, men onsdag kveld så Stalybridge seg nødt til å stenge auksjonen og avlyse den, da budet hadde nått nærmere 70 000 pund, ca 650 000kr.

Tenker på sikkerheten

– Den utrolige responsen vi fikk, satte oss i en posisjon vi aldri hadde forventet oss, og med tanke på sikkerheten for tilskuerne og spillerne, har vi fjernet auksjonen. Kampen går som planlagt, og vi vil takke alle som vil være med å støtte junioravdelingen vår, sa en talsmann fra klubben, til Sportsmail.

Kampen går fredag 26. juli, og til tross for at auksjonen ble avlyst, håper laget at de skal klare å samle inn opp i mot de 500 000kr de trenger for å kunne renovere klubbhuset.

Om du skulle befinne deg i området på fredag, eller bare ønsker å lese mer om kampen, kan du klikke her.

Powered by Labrador CMS