– Ingen Sneijder-interesse

Ferguson jobber med å finne Scholes’ erstatter, men hevder at dette ikke blir Wesley Sneijder.

Publisert Sist oppdatert

Wesley Sneijder har de siste dagene blitt aet til United med økende styrke, og ifølge flere medier var det kun detaljer som gjenstod før nederlenderen ble klar for United. Disse rapportene avviser nå Sir Alex Ferguson, og hevder at United ikke er interessert i Inter-spilleren.

– Situasjonen er den at det – på grunn av flere årsaker – ikke foreligger noen interesse for Wesley Sneijder på dette tidspunktet, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

– Det er ingenting jeg kan fortelle dere om den saken. Jeg har ikke vært involvert i den siden jeg kom hit.

United-manageren har flere ganger tidligere opplevd at viktige spillere har forlatt klubben, men hver gang har United slått tilbake.

– Gang etter gang har vi opplevd dette problemet. Vi har mistet store spillere, og dere er bekymret. Men til slutt dukker noen opp, enten gjennom ungdomssystemet vårt, eller vi identifiserer noen andre.

Ferguson inrømmer imidlertid at Paul Scholes er av de spillerne som er vanskelig å erstatte.

– Det er et tap. Paul var en spiller man opplever kun én gang i livet. I løpet av hans 20 år i klubben er det vanskelig å plukke ut en dårlig kamp. Han presterte på et utrolig jevnt nivå.

– Jeg tor ikke vi kommer til å finne en ny Paul Scholes. Men forhåpentligvis kan vi erstatte ham. Kanskje vi finner en annen type spiller.

– Naturligvis gjør speiderteamet vårt en jobb for tiden. Men vi analyserer også ferdighetene til spillerne i ungdomsavdelingen. Vi ønsker å gi dem den muligheten, avslutter Fergie.

Powered by Labrador CMS