– Vil trene for fullt på tirsdag

Paul Pogba slutter seg til resten av førstelagstroppen tirsdag melder The Athletic. Kilder i klubben sier til nettstedet at de heller ikke utelukker at Pogba vil signere en ny kontrakt med United.

Publisert Sist oppdatert

– Paul Pogba har trent hardt både på egenhånd og med Michael Carrick den siste tiden, og tirsdag vil han slutte seg til resten av førstelagstroppen etter at spillerne fikk innvilget en frihelg av manager Ole Gunnar Solskjær.

Det skriver The Athletics United-journalist Laurie Whitwell.

– Trøblete ankel

Pogbas comeback etter ankeloperasjonen i januar har latt vente på seg og blitt utsatt flere ganger.

The Athletic skriver imidlertid at Pogba var klar for å slutte seg til resten av gruppen sist uke, men at det ble utsatt på grunn av Uniteds bortekamp mot LASK Linz i Europa League.

– VÅR SPILLER: Etter seieren mot LASK i Østerrike, sa Ole Gunnar Solskjær til journalistene at de kan forvente at Paul Pogba er United-spiller også neste sesong.

Pogba skal ha trent ekstra den siste tiden for å sørge for å komme i form og for å forsikre seg om at den trøblete ankelen har full mobilitet. 

Pogbas ankel har så langt ikke blitt testet i spill med resten av gruppen, men om treningsøktene går bra for franskmannens del, tyder det meste på at Pogba er tilbake i United-troppen til neste kamp.

Når det blir er imidlertid høyst usikkert.

Premier League har tatt en foreløpig pause til begynnelsen av april etter utbruddet av coronaviruset, men det er ventet at pausen vil bli atskillig lenger. 

Ønsket seg bort

Pogba har kun startet seks kamper for United denne sesongen og toppscoreren fra sist sesong har fremdeles til gode å notere seg for sin første scoring denne sesongen.

I sommer gikk både Pogba og hans kontroversielle agent Mino Raiola ut i media og sa at spilleren ønsket nye utfordringer i en annen klubb. 

Skadeproblemene denne sesongen gjør imidlertid at franskmannens aksjer har blitt svekket og nå sier kilder i United til The Athletic at de ikke utelukker at Pogba vil skrive under på en ny kontrakt med Manchester United.

LENGE SIDEN SIST: Paul Pogba ankommer Old Trafford med resten av troppen før kampen mot Arsenal i høst. Nå skal franskmannen være klar til å trene med resten av førstelaget

– Paul Pogba har sett hvilken enorm innflytelse Bruno Fernandes har hatt på laget og hvordan United har hevet seg med portugiseren. Kanskje han tenker at dette signaliserer en ny æra i United, sier Guardian-journalisten Jamie Jackson til united.no.

Han er blant journalistene som følger United aller tettest og sier Uniteds oppsving med Bruno Fernandes og Odion Ighalo kan få franskmannen til å tenke seg om på ny. 

Samler inn penger

– Uniteds strategi med langsiktighet og tålmodighet er i ferd med å betale seg. De nye spillerne som har kommet til klubben under Ole Gunnar Solskjær har alle gjort det bra og i Bruno Fernandes sitt tilfelle, ekstremt bra. Jeg skulle likt å vite hva Paul Pogba tenker akkurat nå, sier Jackson.

I forbindelse med sin 27-årsdag søndag, tok Pogba et initiativ til å samle inn penger gjennom UNICEF til barn som har blitt rammet av coronaviruset . 

Pogbas initiativ har som mål å samle 27.000 pund og franskmannen har lovet å donere det samme beløpet fra egen lomme om målet blir nådd. 

Powered by Labrador CMS