pogba222

Pogba om fremtiden: – Ingenting er avgjort

Paul Pogba ønsker å avslutte sesongen godt, men gjentar at han synes det er plagsomt å ikke kjempe om titler. Hvor 29-åringen spiller neste sesong er uansett ikke bestemt ennå.

Publisert Sist oppdatert

For noen dager siden dukket det opp et intervju hvor Paul Pogba snakket om problemene han har hatt i United, både på og utenfor banen.

Nå har det dukket opp nye sitater der Pogba har snakket om hvordan ting har vært lettere for ham med det franske landslaget, og at det har vært en lettelse å komme til landslagssamlingene.

– Sannheten må sies: det har vært vanskelige perioder, spesielt når jeg har vært i Manchester. Når jeg ikke har spilt, eller når resultatene ikke har vært gode, så har det å komme hit [til fransk landslagssamling] gitt meg et løft, skal Pogba ha sagt til Téléfoot (gjengitt av ESPN).

HAR PRESTERT BEDRE FOR LANDSLAGET: Paul Pogba, her etter VM-finalen hvor han scoret det viktige 3-1-målet.

– Det er vanskelig fordi det er mye som har skjedd, fra managerskiftet til skaden min, sa Pogba videre, og la til at det plager ham at United ikke kjemper om noen titler.

– Jeg ønsker å vinne titler, og jeg ønsker å ha noe å spille for. Uansett om vi snakker om denne sesongen, eller tidligere sesonger, så har vi ikke vunnet noe, og alt i alt er det det som er trist.

Da Pogba ble spurt om fremtiden sin, så insisterte han uansett på at ingenting er avgjort.

– Ingenting er avgjort om fremtiden min, ingenting er i boks. Jeg kan bestemme meg i morgen, eller så kan jeg bestemme meg i løpet av overgangsvinduet.

Før det håper han uansett på en positiv avslutning på 2021/22-sesongen, etter at han ble vraket fra start i den viktige Champions League-kampen mot Atlético Madrid.

– Jeg ønsker å slå tilbake, og avslutte sesongen godt.

pogbacl
BLE BENKET MOT ATLÉTICO MADRID: Paul Pogba.
Powered by Labrador CMS