pogba071021f

– Jeg vil avslutte sesongen med klubben min, og så får vi se

Publisert Sist oppdatert

Mediaset intervjuet Paul Pogba etter 3-2-seieren mot Belgia, og siden kampen ble spilt på Juventus Stadium så ville den italienske TV-kanalens reporter gjerne høre om en retur til Juventus kunne være aktuelt.

– Jeg snakker hele tiden med tidligere Juventus-spillere, sa Pogba, som ikke overraskende trakk frem sin gode kamerat Paulo Dybala.

– Jeg er i Manchester United, og jeg har ett år igjen av kontrakten. Jeg vil avslutte sesongen med klubben min, og så får vi se.

Pogba svarte videre bekreftende på om han hadde det bra i Torino, mens han skal ha ledd.

Det har tidligere vært en del feilsitering av Pogba, og vi har derfor forholdt oss til en oversettelse direkte fra italiensk, og så får vi heller justere dersom f.eks. en Sport Witness-gjennomgang viser at andre oversettelser av dette kan være bedre. Sånn generelt skal en nok være forsiktig med å tolke altfor grundig det Pogba sier i et humørfylt seiersintervju etter å ha vunnet i Torino, der han blir spurt om gamleklubben Juventus, og ifølge vanligvis troverdige L’Équipe skal jo Pogba nå ha bestemt seg for at han ønsker å bli værende i United.

Pogbas kontrakt med United går som kjent ut etter den inneværende sesongen, og det har lenge vært usikkerhet rundt om han kommer til å forlenge, eller om han forlater United gratis. Nå skal han ha fortalt folk rundt seg at han ønsker å signere en ny kontrakt i United, og kjøpet av Cristiano Ronaldo skal ha vært noe av det som fikk franskmannen til å tenke det.

Det betyr ikke at kontrakter er signert, eller at noe er i boks, og Pogbas vanligvis ganske vage uttalelser om temaet bidrar nesten hver gang til spekulasjoner, og denne landslagspausen har altså ikke blitt noe unntak, selv om han egentlig ikke ser ut til å ha sagt noe særlig galt.

Pogba og Frankrike spiller søndag Nations League-finale mot Spania.

pogbatielemans071021
VANT: Paul Pogba og Frankrike vant mot Youri Tielemans og Belgia.
Powered by Labrador CMS