pogbacl

Rangnick om Pogba-kommentarene: – Kan ikke tolke det han har sagt i et intervju

I landslagspausen snakket Paul Pogba om frustrasjon og depresjon i Manchester United. Det ønsker ikke Ralf Rangnick å ta stilling til.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har hatt depresjon i løpet av min karriere, men det er ikke noe vi fotballspillere snakker om. Noen ganger vet du ikke at du er deprimert, du bare ønsker å isolere deg selv, være alene, sa Pogba i intervjuet med Le Figaro.

På fredagens pressekonferanse ble Rangnick bedt om å gi en kommentar.

– Jeg har mer enn nok med å gjøre laget klart for kamp, svarte Rangnick.

– Det gir ikke mening å tolke eller dømme hva han har sagt i et intervju. Det er noe dere kan gjøre, men jeg må bare vurdere ham ut i fra det han gjør på banen.

Pogba er ventet å forlate United til fordel for en annen storklubb når kontrakten hans går ut i sommer, og 29-åringen sier intervjuet at trofémangelen plager ham.

– En må være ærlig, og de siste fem sesongene har ikke tilfredsstilt meg, ikke i det hele tatt. I år er det det dødt, og vi kommer ikke til å vinne noe. Uansett om det er med Manchester United eller en annen klubb, så ønsker jeg å vinne troféer, sa Pogba.

– Jeg kommer veldig godt overens med Didier Deschamps. Han ga meg en rolle jeg kjenner til. Men har jeg egentlig en rolle i Manchester United? Jeg stiller spørsmålet, men jeg har ikke et svar.

Noen dager senere hadde Pogba gjort et nytt intervju med Téléfoot.

– Ingenting er avgjort om fremtiden min, ingenting er i boks. Jeg kan bestemme meg i morgen, eller så kan jeg bestemme meg i løpet av overgangsvinduet.

Powered by Labrador CMS