skjermbildemitchell2
Skjermbilde fra MUTV.

Hvorfor satt Rangnick sammen med Monaco-sportsdirektøren?

Ralf Rangnick satt sammen med Monaco-sportsdirektør Paul Mitchell under FA Youth Cup-kampen torsdag kveld. United avdramatiserer det hele, men vi skriver om hvorfor dette fører til spekulasjoner, og om koblingene Mitchell har til både Rangnick og Mauricio Pochettino.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld vant Manchester Uniteds U18-lag 2-1 mot formsterke Leicester City, og avanserte dermed til FA Youth Cup-semifinalen.

På tribunen satt, ikke uventet, Ralf Rangnick. Ingenting merkelig med det, men det var mange som la merke til hvem United-sjefen satt sammen med på Old Trafford.

Rangnick satt nemlig sammen med Monaco-sportsdirektør Paul Mitchell.

Mitchell har jobbet i RB Leipzig-systemet (2018-2020), og kjenner Rangnick derfra. 40-åringen har ved flere anledninger blitt koblet til en sportsdirektørrolle i Manchester United, men spekulasjonene rundt akkurat det har stoppet litt opp, blant annet fordi United allerede har gjennomgått en omstrukturering der John Murtough har en rolle som fotballdirektør.

Med Mitchell observert sammen med Rangnick, så starter kanskje spekulasjonene om at han kan havne i United så smått igjen, selv om det hele naturligvis kan ha helt andre forklaringer.

Manchester United har ifølge lokalavisa forklart at Mitchell – som er fra Stalybridge i Manchester – er i byen for å treffe familie. Samtidig skriver avisas Samuel Luckhurst at Rangnick fort vil bli spurt om dette på pressekonferansen før Watford-kampen likevel, på grunn av Mitchells historikk med Mauricio Pochettino.

Mitchell har nemlig samarbeidet tett med Pochettino i både Southampton og Tottenham, hvor han hadde stillingstittelen Head of recruitment (en lignende stilling som den han hadde i RB Leipzig), og som kjent skal Pochettino være på Uniteds liste over kandidater til å ta over managerjobben fra og med sommeren.

I så fall ville nok ikke argentineren hatt noe imot at Mitchell ble en del av teamet som skulle bygge opp igjen United heller.

United har for øvrig blitt koblet til Monaco-midtbanespiller Aurélien Tchouaméni ved en del anledninger, men det er vel lite trolig at Mitchells besøk på Old Trafford hadde noe med 22-åringen å gjøre.

Kanskje får vi høre hva Ralf Rangnick har å si om dette i dag – men hvis det er noe som foregår rundt Mitchell og United, så er vel det neppe noe Rangnick kommer til å fortelle om uansett. Han kjenner tross alt Mitchell, og dermed vil det hele lett kunne avdramatiseres med det.

Mp (1)
HAR SAMARBEIDET TETT MED MITCHELL: Mauricio Pochettino.
Powered by Labrador CMS