Misfornøyd med CBJ

Wolves-manager Paul Lambert forklarer årsaken til at han har valgt å vrake innleide Cameron Borthwick-Jackson.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds lovende, 20 år gamle forsvarsspiller har ikke fått et minutt med spilletid etter at Lambert i november tok over managerjobben på Molineux etter den italienske keeperlegenden Walter Zenga.

PAUL LAMBERT – ikke fornøyd.

Dette førte allerede før nyttår til spekulasjoner om at utlånet ville bli avbrutt allerede i januar. Men, ingenting skjedde, og det til tross for at Paul Lambert ikke synes å ha noen planer om å rydde plass for ham.

– For tiden synes jeg ikke at Cameron holder mål; han må vise langt mer enn han har gjort, sier skotten til Wolves Express & Star.

– Han gjør det ok på trening, men han må gjøre mer enn som så. Selv om han har spilt for U23-laget dreier det seg nemlig også om mangel på fysisk form, hevder han.

En uheldig situasjon, ikke bare for CBJ, men også for Manchester United. Klubbens intensjon var naturligvis å se ham utvikle seg i Championship, for deretter å kunne hente ham tilbake til Old Trafford proppfull av førstelagserfaring.

Nicky Butt til unnsetning

I et forsøk på å forhindre at han råtner helt bort på rot, har United i det siste forsøkt å bøte noe på skaden ved å benytte seg av retten til å hente den engelske U20-landslagsspilleren tilbake i forbindelse med rødtrøyenes U23-kamper. Han gikk rett inn på laget til International Cup-møtet med Porto for knappe to uker siden, og senest mandag kveld var han på ny i aksjon da Sunderland ble beseiret 3-1 på Eppleton Colliery Ground. Det er også grunn til å tro på flere oppdrag for Nicky Butts lag utover våren.

Cameron Borthwick-Jackson fikk til sammen 14 førstelagsopptredener under Louis van Gaal forrige sesong. Han ble også kåret til Uniteds beste reservelagsspiller. 

Powered by Labrador CMS