– Et godt poeng

Patrice Evra synes Uniteds spillere viste styrke mot Stoke, og gir ekstra ros til David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds perfekte seriestart ble i går ettermiddag stoppet av et hardtkjempende Stoke-lag på Britannia Stadium. Venstreback Patrice Evra var allikevel ingen slagen mann etter poengdelingen, og skryter lagkameratenes innsats.

– Jeg skal være ærlig, det var et godt poeng. Det er virkelig vanskelig å dra til Stoke og ta tre poeng, forteller franskmannen til MUTV.

– Vi gjorde det i fjor, og vi hadde en god mulighet til å gjøre det igjen lørdag da Ryan Giggs fikk sjansen. Men mange storlag kommer hit og får kun med seg ett poeng.

– Vi er skuffet over å slippe inn mål på dødball, men etter kampen følte vi oss sterke. Sjefen fortalte oss før kampen at han trengte menn, og jeg synes alle gutta viste styrke og personlighet. Det var synd vi ikke vant kampen, men det er ikke lett å spille mot Stoke.

– Kan bli en av de beste

En av Uniteds beste spillere mot Stoke, var målvakt David de Gea. Spanjolen vartet opp med flere gode redninger, og spesielt redningen på Andt Wilkinsons forsøk i første omgang var i ypperste verdensklasse. Patrice Evra skryter av sin nye lagkamerat, og er sikker på at De Gea blir en suksess i United.

– Jeg synes David gjør det veldig bra, og selvtilliten hans vokser. Du kan se hvordan alle spillerne er glade på hans vegne når han gjør en god redning. Vi støtter ham. Det er slik Man United er.

– Han hadde en vanskelig start, men hvis du så kampen mot Chelsea, så vet du at han gjorde mange gode redninger, og han gjorde enda flere noen mot Stoke. Jeg er veldig trygg på ham, og han får mye støtte fra spillerne og manageren. Han kan bli en av de beste, avslutter Evra.

Powered by Labrador CMS