To Mbappé-mål – tre poeng

PSG fortsetter å gjøre jobben.

PSG har full kontroll på det franske ligamesterskapet, og lørdag kveld ble det tre nye poeng.

Nîmes stod på den andre banehalvdelen, og Tuchels mannskap vant oppskriftsmessig mot laget som ligger rundt midten av Ligue 1-tabellen.

Det tok 40 minutter før det første målet kom, men da fikk Christopher Nkunku hull på byllen etter målgivende fra Marco Verratti.

I kampens 69. minutt doblet Kylian Mbappé ledelsen, og stjerneskuddet satte også inn 3-0 noen minutter før slutt.

Mbappé har med det passert 50 mål i den franske toppdivisjonen, og er toppscorer denne sesongen med 22 mål (på 20 kamper).

PSGs ledelse er i skrivende stund på 17 poeng ned til Lille – som attpåtil har spilt én kamp mer.

Paris Saint-Germain: Alphonse Aréola – Dani Alves (Colin Dagba), Marquinhos, Thiago Silva, Juan Bernat, Laywin Kurzawa, Christopher Nkunku, Marco Verratti (Stanley N’Soki, 80.), Leandro Paredes, Kylian Mbappé, Maxim Choupo-Moting (Moussa Diaby, 80.)
Ubenyttede innbyttere: Gianluigi Buffon, Julian Draxler.