LONDON, ENGLAND - OCTOBER 31: Assistant coach Albert Stuivenberg and Manager Louis van Gaal of Manchester United watch from the bench during the Barclays Premier League match between Crystal Palace and Manchester United at Selhurst Park on October 31, 2015 in London, England. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

– Kvitt deg med 4-2-3-1

AVISRUNDEN: Det lengtes etter en annen formasjon, Wayne Rooney må tåle kritikk igjen og De Gea får skryt.

Publisert Sist oppdatert

0-0 tre kamper på rad er fasiten for Louis Van Gaals United. I avisene dagen etter det målløse oppgjøret mot Crystal Palace må Louis Van Gaal og Rooney tåle kritikk mens David De Gea hylles for han prestasjoner.

Manchester Evening News:

– Kvitt deg med 4-2-3-1.

Det er M.E.Ns Samuel Luckhursts klare tale til Louis Van Gaal.

LVG har kjøpt og solgt godt, organisert forsvaret, men må gi angriperne mer frihet til å uttrykke seg selv, skriver Luckhurst. Etter eksperimentering mot Boro med spillere som ikke var faste førstelagsspillere var det ikke mye for Van Gaal å bli imponert over.

I høst blomstret United-laget i 4-3-3 og det var et gledesløst trekk av Van Gaal å endre formasjon. Skammelig, Palace var det mest eventyrlystne laget i 2.omgang.

Mot Boro ble Rooney flyttet ned på midtbanen, mot Palace endte han på vingen. Luckhurst skriver Rooney er ekstremt heldig for å være i dette United-laget, men LVG klarer ikke å rettferdiggjøre sin tro på kapteinen ved å flytte han bort fra spissplassen mot slutten av kampen.

David De Gea får velfortjent ros, Matteo Darmian får ris for problemer mot raske vinger og Ashley Young bør få sjansen fra start. Les mer om det her.

The Mirror

Igjen ser United solide i forsvar, men de er fotgjengere fremover etter deres kjedelige kamper mot Manchester City og Boro.

I likhet med M.E.N. får Rooney kritikk og David De Gea ros. Kapteinen fortsetter å slite på spissplassen og klarer ikke komme seg bak Palace-forsvaret bortsett fra én sjelden gang i går. Rooney mangler skarphet, men å ta ut frustrasjon på dommeren etter hver avgjørelse hjelper ikke.

Enten ved uhell eller hensikt så var det å beholde David De Gea noe av det beste United kunne gjort denne sommeren.

Til slutt skriver journalist David Kidd at det ikke er lett å lære mye av United i disse dager, og at det er mer underholdende og lærerikt å se maling tørke. Les saken her.

“A paint-drying convention would be more educational and entertaining.”

The Mirror

The Guardian

LVG sier at stokk og stein ikke brekker hans bein, men en tredje 0-0 kamp kan ha testet hans konstitusjon. Hans United-lag fortsetter å tappe moralen fra tilskuerne og dette var nok en uinspirert opptreden.

De gode nyhetene for United er at de klarte å berge et poeng på en dag de ellers ville tapt. Palace var bedre og ville mer, mens United aldri klarte å true hjemmelaget. Kampen var fylt med frispark, gule kort og krangling.

Palaces vinger skapte underholdningen og spenningen i kampen, mens United-fansen bønnfalte spillerne om å angripe i 2.omgang.

United mangler krutt og det virker ikke som de har ønske å få spillerne fremover på banen. Les mer her.

“Aside from a few flickers, most notably when Anthony Martial had an 89th-minute shot blocked by Damien Delaney, United barely threatened.”

The Guardian

 

Powered by Labrador CMS