– Kan fortsatt gå videre

Paddy Crerand er ikke villig til å gi opp håpet om en kvartfinaleplass i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

I onsdagens Paddy Crerand Show på MUTV, konstaterte en hoderystende United-legende at rødtrøyenes forestilling i Hellas var «veldig dårlig», og at 0-2-nederlaget mot Olympiakos var høyst fortjent.

– Spillerne selv vil være de første til å innrømme det, for de presterte ikke, sa den ferske 75-åringen, og vedgikk at han ble tatt på sengen av det svake spillet.

– Ja, vi er like forbauset alle sammen. Etter seieren over Crystal Palace trodde vi at spillernes selvtillit ville ha fått et løft foran neste kamp, men så, plutselig, fungerte det bare ikke for oss.

– Men det er veldig, veldig vanskelig å spille bortekamper i Europa, uansett hvem man møter. I tillegg må jeg si at Olympiakos spilte ekstremt bra. Supporterne deres var fantastiske, og hele settingen var som skreddersydd for dem. Og Olympiakos-spillerne levde opp til anledningen, det gjorde ikke vi. Derfor har vi heller ingen unnskyldninger. Vi spilte bare ikke bra nok, og fikk som fortjent.

– Nå blir det en stor og veldig viktig returkamp på Old Trafford. Den er også ekstra stor fordi vi befinner oss i en situasjon der muligheten til å kvalifisere oss til neste sesongs Champions League gjennom ligaspillet virker veldig fjern. Derfor er det av største betydning at United gjør det mot Olympiakos hjemme på eget gress.

OBS: Den kampen må vinnes med tre mål; hvis ikke er det over og ut.

Missen som kan koste dyrt

Olympiacos FC v Manchester United - UEFA Champions League Round of 16
Oi, ROBIN – hva om du bare hadde ….?

Crerand innrømmet at kvartfinaleplassen ville ha vært atskillig nærmere om bare Robin van Persie hadde utnyttet sjansen da han fikk den mot slutten av oppgjøret i Piræus. Et uhyre viktig bortemål der, og returmøtet ville blitt langt mer overkommelig enn det kan synes nå.

– Jeg tror nok ikke at noen var mer skuffet over missen enn Robin selv. 2-1 istedet for 2-0, kunne ha utgjort den helt store forskjellen for oss.

– Men selv om 3-0 kan virke i meste laget, holder jeg fortsatt en knapp på at United klarer det, ikke minst om de får publikum skikkelig i ryggen – og det får de!

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS