– Jeg blir litt flau

Paddy Crerand om Ashley Youngs fallteknikk.

Publisert Sist oppdatert

Paddy Crerand spilte over 300 kamper for United på 60- og 70-tallet, og fikk også med seg serievinnercup-seieren i 1968.

Nå jobber han for Uniteds egen TV-kanal, MUTV.

I et intervju på radiostasjonen Newstalk tar han imidlertid avstand fra måten Ashley Young falt på mot Aston Villa.

– Det var trolig en straffe uansett, men han overdrev. Akkurat som han gjorde det mot QPR forrige uke. Han overdrev, sier Crerand mandag.

73-åringen la til at han faktisk snakket med dommeren før kampen. Han nevnte da handsen som skulle gitt United straffe mot Wigan. Da slo dommeren tilbake ved å stille spørsmålstegn ved straffen United fikk mot QPR – bare for å gi United en liknende straffe selv.

– Men den filmingen, den er en del av fotballen nå om dagen som ikke er særlig hyggelig. Han kunne fått straffen uansett, det var kontakt, men stupet etterpå var ikke noe pent.

Ifølge Crerand hadde flere Villa-fans som han var i snakk med før kampen, sagt at Young var kjent for å falle lett også i Aston Villa. Mandag poengterte så tidligere toppdommer Graham Poll at Young er den spilleren i Premier League, som rett eller ikke, har skaffet lagene sine flest straffer de siste to sesongene.

Crerand blir uansett litt flau.

– Jeg synes det er flaut, ja. Jeg vil at United skal vinne, men…, sier han – og lar det være enkelt forståelig at sånne seirer kommer med en klar bismak.

Powered by Labrador CMS