– I en fin posisjon

United-helt Paddy Crerand mener ligamesterne ligger godt an før juleprogrammet begynner.

Publisert Sist oppdatert

Crerand, som i dag jobber som ekspertkommentator for MUTV, vant Europacupen med Manchester United i 1968. 70 år til tross, Paddy følger Sir Alex Fergusons mannskap over hele verden, og han er fornøyd med at det ikke er langt opp til ligaleder Chelsea.

– Det er bare snakk om tre poeng. Chelsea er ikke uslåelige, det har vi sett de siste ukene, sier Crerand når united.no treffer ham.

– Vi er bedre plassert nå enn på samme tid i fjor. Det er lenge igjen av sesongen, og nå er Arsenal tilbake i gullkampen også. Tottenham henger litt etter, mens City roter bort poeng altfor ofte.

United misbrukte en gyllen mulighet til å havne på lik poengsum som Chelsea da Aston Villa seiret på Old Trafford lørdag kveld. Crerand mener at ligamesterne bør vinne samtlige kamper i julen.

– Alle har snakket om Uniteds juleprogram, som ærlig talt er overkommelig. Den ene virkelig vanskelige kampen var Aston Villa, og det var spesielt skuffende at vi tapte siden Chelsea avga poeng tidligere samme dag. Samtidig hindret det at de fikk en større luke. Vi bør få en solid seiersrekke framover.

Sir Alex har ved flere anledninger brukt Wayne Rooney som enslig spiss denne sesongen. Crerand ser aller helst at United spiller i sin vante 4-4-2-formasjon.

– Jeg foretrekker to spisser, men manageren tar ut det laget han mener er kapabel til å vinne kamper.

Paddy Crerand håper også at Darren Fletchers forsvarsvikariat snart er over.

– Vi har savnet Darren på midtbanen – selv om han har gjort en god jobb som back. Det er også fint at Owen Hargreaves er i full trening, så han er heller ikke veldig langt unna.

Den tidligere midtbanekjempen hyller Ryan Giggs, som søndag ble årets sportspersonlighet i Storbritannia.

– Jeg tror jeg var den første som ringte inn og stemte! Det er ingen som fortjener prisen mer enn Ryan. Flere av de andre nominerte ble omtalt som favoritter, men for meg er han i en egen klasse, avslutter Crerand overfor united.no.

Powered by Labrador CMS