– En agenda mot United

MUTVs ekspertkommentator Paddy Crerand har ikke mye til overs for hvordan Manchester United behandles.

Publisert Sist oppdatert

Crerand, som spilte sammen med blant andre George Best, Bobby Charlton og Denis Law på laget som vant Europacupfinalen i 1968, ble intervjuet kontroversielle Richard Keys og Andy Gray i Talksport i dag, og ga klar beskjed om hva han synes om behandlingen av de røde djevlene.

– Det er en agenda mot Manchester United. Den har pågått i årevis, og den kommer ikke til å stoppe. Det handler mye om sjalusi. Det er ikke akseptabelt å banne om man er en Manchester United-spiller, sier den engasjerte MUTV-eksperten.

– Det er der problemet starter, med alle disse fromme folkene fra hele verden som aldri har bannet, og som helt klart aldri har vært på en fotballkamp. Hvor disse menneskene kommer fra vet ikke jeg.

Wayne Rooney ble utestengt i to kamper for å banne foran kameraet, men Crerand er raskt ute med å forsvare United-spissen.

– Folk forstår ikke at Rooney ikke bannet til kameraet. Han bannet til kameramannen fordi kameramannen ba han kysse kameraet. Det er det jeg har blitt fortalt fra folk i klubben. Kameramenn har for vane å gripe inn og få spillere til å kysse kamera, så Wayne var sinna på kameramannen, etter hva jeg har hørt.

Han er også svært irritert over at ingen ser ut til å bry seg om Peter Crouch, som skal ha bannet mot Stoke i helgas kamp.

– Jeg har ikke sett noen ha nevnt det i avisene. Man kan spørre hvem som helst i England i dag om de har lest noe i pressen – har noen på tv nevnt det? Jeg synes dette beviser mer enn noe annet situasjonen med Wayne Rooney.

Powered by Labrador CMS