– De var fantastiske!

En mektig imponert Paddy Crerand kan ikke forstå hvordan Athletic Club kan ligge over 30 poeng bak lederlaget i La Liga.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tapte fortjent 1-2 for Athletic Club på San Mamés torsdag kveld. MUTV-kommentator og United-legende Paddy Crerand var tydelig imponert over baskernes innsats i dobbeltoppgjøret mot de regjerende Premier League-mesterne.

– Hvordan er det mulig at laget vi har sett her i kveld ligger 30 poeng bak Real Madrid? De var fantastiske! skryter Paddy, som var i Bilbao for MUTV.

– Athletic Club var det desidert beste laget over to kamper. Vi må holde hendene i været og applaudere dem – de var langt foran oss.

– Vi spilte bra i kanskje 15-20 minutter. Men etter det var Athletic i en annen klasse. Og når man tar i betrakning alle sjansene de bommet på, kunne denne kampen endt nesten hva som helst.

Crerand er som de fleste andre skuffet over Uniteds prestasjoner i de kontinentale cupene denne sesongen, men mener mener det ikke er noen skam å ryke ut mot et lag av Athletics kvalitet.

– Vi har hatt et dårlig år i Europa denne sesongen, det er det ingen tvil om. Vi har ikke levd opp til de standardene vi har satt. Men når man taper mot et bedre lag, slik Athletic var, er det ikke noe man kan gjøre med det, mener 73-åringen.

Powered by Labrador CMS