Crerand hyller United

Ifølge Paddy Crerand, United-legende og kommentator på MUTV, har United muligheten til å kjempe på alle fronter i år. Han var mektig imponert over forestillingen i Kiev i går, og mente United var enda bedre enn mot Villa sist lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Mannen med 401 kamper for United har selv vært med på å vinne den gjeveste Europacupen med Manchester United. Dette skjedde i 1968 da United nedkjempet Benfica 4-1 etter ekstra omganger foran 100.000 på Wembley. I tillegg til Europacuptittelen, har han også vært med på å vinne FA-cupen en gang og ligaen to ganger.

"Jeg synes United spilte en glimrende kamp mot Kiev, kanskje til og med bedre enn mot Villa" fortalte Paddy til MUTV og fortsatte "Mange vil kanskje si at Dinamo Kiev ikke er noe sterkt lag, men jeg mener de var så dårlig fordi United var så gode". Legenden forteller videre at United kunne scoret mange flere mål, og at 7-8 mål totalt ikke ville vært urettferdig.

Anderson sin fantastiske kamp på midten har heller ikke gått Crerand forbi. "Anderson gjorde en fantastisk kamp. Han var fantastisk mot Villa og helt eksepsjonell mot Kiev". Crerand trekker spesielt frem brasilianeren i sine lovord fra gårsdagens kamp.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS