– Gå for det!

Paddy Crerand mener United må kaste forsiktigheten til side og angripe Olympiakos.

Publisert Sist oppdatert

Europacupvinneren fra 1968 mener at et tidlig ledermål kan bli avgjørende for Uniteds sjanser til å snu 0-2 til sammenlagtseier og avansement til kvartfinalen. Samtidig understreker han betydningen av å holde grekerne på minst en armlengdes avstand i de første 20 minuttene.

– Etter min oppfatning har vi kommet i en situasjon hvor vi trenger en tidlig scoring, helst innen det første kvarteret. Da vil vi få publikum med, og alle får følelsen av at vi er på gang, sier 75-åringen til MUTV

Om Olympiakos mener Crerand at de ikke har noe stort lag:

– Overhodet ikke; ikke i det hele tatt. Og, gjennom årene har vi en fantastisk merittliste å vise til mot greske lag, påpeker han. 

– Jeg tror at Olympiakos vil komme hit og prøve å stenge igjen. De kommer ikke til å ta noen sjanser i løpet av de første 20-30 minuttene. I den perioden tror jeg det blir viktig for United å score på dem. Det vil gi hele stadion et løft.

– Derfor mener jeg også at vi bør kaste all forsiktighet til side og satse alt. Vi har jo ingenting å tape, så derfor må vi satse. Det er i hvert fall min mening.

– Vi må tøre

– Samtidig, ved å satse alt kreves det også en viss forsiktighet bakover. Likevel mener jeg at vi bør være eventyrlystne og angripe dem.

– Om vi lå under med 2-0 mot lag som Barcelona, Real Madrid, Arsenal eller Liverpool, da måtte vi vært litt tilbakeholdne og ikke bare angrepet. Men Olympiakos er ikke på noen måte som dem. Derfor mener jeg at vi bør ta sjansen og satse fremover.

– Faktisk tror jeg at United har gode sjanser til å klare dette. Jeg håper bare at jeg slipper å spise i meg ordene etter kampen.

Powered by Labrador CMS