Ligaoppsettet irriterer

Sir Alex skal ha blitt mildt sagt irritert da han mandag morgen ble servert ligaprogrammet. United går et veldig tøft program i møte.

Publisert Sist oppdatert

Det som irriterer United-sjefen er at United må ut i bortekamp etter hver eneste av de seks Champions League-kampene før jul. Ingen av de andre engelske representantene i Champions League må det.

United-legende Paddy Crerand – som aldri har vært redd for å si meningen sin – hevder at ligaen forsøker å hindre at United gjenerobrer Europacupen.

– Hvert eneste land forsøker å hjelpe sine lag som skal ut i Europa når det er snakk om å sette opp det nasjonale ligaprogrammet. Men ikke her. Det er en skam, freser Crerand og fortsetter:

– United representerer England i den største klubbturneringen i verden, men allikevel er terminlisten satt opp slik at den jobber mot United.

De seks bortekampene etter Champions League-kamper før jul er: Chelsea, Blackburn, Everton, Arsenal, Manchester City og Tottenham. Kampen mot Spurs blir dog trolig flyttet videre, på grunn av klubb-VM i Tokyo.

Ser vi på eventuelle cupkamper i Champions League etter nyttår, har United hjemme mot Portsmouth og Liverpool etter 1/8-finaler, deretter borte mot Sunderland og Wigan etter kvartfinaler, og skulle vi nå semifinalen i CL vil bortemøte mot Middlesbrough og hjemmekamp mot City følge umiddelbart etter.

Powered by Labrador CMS