West Ham United v Manchester United - Premier League

Ryktesaker, uke 42

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 24. oktober

08.24: AS skriver at United er stadig mer bekymret for om Paul Pogba kommer til å signere en ny kontrakt, og at Real Madrid (som har blitt mer interesserte igjen i Pogba, ifølge den spanske avisa) følger godt med på situasjonen.

Real Madrid-styret skal ha tro på at den spanske hovedstadsklubben vil være høyt på lista om Pogba ender opp med å velge å forlate United.

Lørdag 23. oktober

21.00: United skal være blant klubbene som nå har registrert sin interesse i Ricardo Pepi, 18-åringen som har scoret 13 mål på 27 kamper for Dallas i MLS. Pepi har også scoret tre mål på fire A-landskamper i september og oktober.

08.00: Kan Wesley Fofana fra Leicester være neste forsvarsspiller som kommer inn døra? Sport Witness gjengir en sak fra en St. Etienne-fotballside som visstnok normalt har god kontroll over det som skjer der, og de skriver at United er veldig interessert i den tidligere St. Etienne-spilleren og at et bud kan komme i januar. Nyrike Newcastle er også interessert.

Fredag 22. oktober

07.35: Donny van de Beek kommer ikke til å reise tilbake til Ajax, men det er en stor sjanse for at han forlater United i januar. Det skriver transferguru Fabrizio Romano.

07.30: Siden vi skrev om Erling Braut Haaland torsdag så kan vi ta med at spanske AS mener at Real Madrid vil få trøbbel med å få kloa i nordmannen siden Manchester City, Paris St. Germain og Bayern München er så giret på nordmannen. De nevner ikke United.

Torsdag 21. oktober

18.55: Kampen om Erling Braut Haaland er i gang igjen, og ifølge ESPN vil den norske stjernespissen kreve minst 30 millioner pund i årslønn hvis han skal forlate Borussia Dortmund neste sommer. Da snakker vi om en ukelønn på mer enn 500 000 pund. Lignende summer har for øvrig blitt nevnt tidligere. Manchester United, Manchester City, Chelsea og Real Madrid listes opp som potensielle kjøpere av ESPN.

08.04: Ifølge Bild-journalist Christian Falk er Manchester United og Manchester City interesserte i Dani Olmo, og United-speidere skal ha sett 23-åringen i mange kamper.

Olmo, som kan spille i de fleste offensive posisjonene, har ikke blitt nevnt spesielt mye som et potensielt overgangsobjekt for United de siste årene.

Leipzig-spilleren har blitt koblet en del til Barcelona.

Onsdag 20. oktober

08.04: I et intervju med Daily Mail har Kieran Trippier gitt uttrykk for at han ville elsket å spille i Premier League igjen. Mye tyder på at United har vært interessert i å hente Trippier til klubben, men enn så lenge har Atlético krevd for mye for 31-åringen.

Tirsdag spilte Trippier hele Atlético Madrids hjemmetap mot Liverpool. I hjemlig liga er Atlético Madrid for fullt med i kampen om ligatittelen, som de jo vant i fjor.

Tirsdag 19. oktober

07.30: Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst skriver at Ole Gunnar Solskjær skal være misfornøyd med at United ikke fikk tak i en sentral midtbanespiller i sommer. Dette stemmer ikke med det United.no sitter på av informasjon. Når det gjelder midtbane så ønsket Solskjær Jude Bellingham for et drøyt år siden, og var også i kontakt med en annen sentral midtbanespiller sommeren 2020, men fikk nei eierne da han spurte om å få den spilleren. Declan Rice er ønsket, men prisen på 100 millioner pund vurderes som for høy. Det er imidlertid riktig at alle signaler tyder på at United vil hente en ny sentral midtbanespiller i 2022.

07.20: Spanske Fichajes er ikke blant de mest pålitelige, men de skriver at både United og City skal være villig til å betale utkjøpsklausulen på 90 millioner euro for Real Sociedads svenske spiss, Alexander Isak (22).

Mandag 18. oktober

16.00: Aurelien Tchouameni spilte en bra kamp på sentral midtbane sammen med Paul Pogba da Frankrike vant Nations League forrige uke. Han har vært koblet til United både før og etter den kampen, og nå skriver Tuttosport at 21-åringen skal være tilgjengelig for 40-45 millioner euro fra Monaco for de som skulle ønske ham i januar. Det er Sport Witness som har samlet sammen en del av skriveriene rundt spilleren.

13.10: Jules Kounde var angivelig på god vei til Chelsea i sommer, men ble værende i Sevilla da London-klubben ikke ville gå med på spanjolenes priskrav. Nå skal Kounde ha bedt agenten sin om å ta kontakt med United med tanke på en overgang, skriver Daily Star som bruker El Nacional som sin kilde.

08.00: Barcelona kommer neppe til å melde seg på i kampen om Paul Pogbas underskrift kommende sommer selv om franskmannen skulle forlate United gratis. Grunnen er at Barcelona simpelthen ikke har råd til å lønne ham, skriver den spanske avisen AS.

 

Powered by Labrador CMS