Fredagens rykter

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Fredag 15. oktober

10.00: Et av de heteste navnene på den internasjonale ryktebørsen i høst er Aurelien Tchouameni. Både United, City, Liverpool, Real Madrid og PSG skal ha speidet på den franske 21-åringen. Ifølge ESPN vurderes midtbanespilleren som en mulig erstatter for Paul Pogba, dersom landsmannen ikke signerer ny kontrakt med klubben. Det snakkes om en prislapp på 50-60 millioner euro for Monaco-talentet.

Torsdag 14. oktober

22.39: United har ingen planer om å hente Axel Tuanzebe tilbake fra Aston Villa-lånet, skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Det er ventet at Tuanzebe blir værende i Aston Villa ut sesongen, skriver han videre.

09.00: Jesse Lingard følges tett av både Barcelona og AC Milan, skriver Daily Mail. De to storklubbene skal stå fremst i køen dersom Lingard velger å forlate United gratis når kontrakten hans går ut kommende sommer.

Lingard skal ha takket nei til en ny kontrakt med United sist måned for å se hvor mye spilletid han får denne sesongen, skriver avisen. Saken er ført i pennen av Chris Wheeler som er blant journalistene som følger United tettest.

Onsdag 13. oktober

08.07: Constantin Eckner skriver i The Times at Manchester City er ventet å holde samtaler med Mino Raiola i januar om en sommerovergang for Erling Braut Haaland.

Nordmannen skal ifølge Eckner være øverst på klubbens ønskeliste, etter at klubben ikke klarte å hente inn Harry Kane fra Tottenham den sommeren som var.

Samtidig skrives det også at City kommer til å få tøff konkurranse om Braut Haalands signatur fra Manchester United.

Real Madrid og PSG nevnes som andre mulige destinasjoner, men avisa fremstiller det som at City er i førersetet.

Tirsdag 12. oktober

07.40: Vi tar med oss et par løse rykter om Amad Diallo og Donny van de Beek. Det har dukket opp rapporter om at Feyenoord vil gjøre et nytt forsøk på å hente Diallo på lån, etter at avtalen falt igjennom i sommer grunnet 19-åringens skade. Van de Beek ryktes hit og dit i disse dager, og i Italia hevdes det at Juventus har åpnet forhandlinger med spillerens agent.

Mandag 11. oktober

22.10: United kan komme til å akseptere et bud på 15 millioner pund for Jesse Lingard i januar, dersom midtbanespilleren ikke skriver under en ny kontrakt. Det skriver The Sun. Det skal sies at artikkelen ikke er ført i pennen av avisens United-journalist.

17.03: Anthony Elanga ble av svenske Kvällsposten spurt om det kan være aktuelt å bli sendt på lån fremover, enten til Sverige eller et annet sted.

– Akkurat nå er jeg i United, så jeg fokuserer på dem. Men alt er mulig, og jeg må være klar hvis klubben vil låne meg ut, eller om de vil at jeg skal bli værende, siteres Elanga på – så de fikk ikke så mye ut av svensken, med andre ord.

09.05: Daily Mail skriver at Juventus vil bruke Aaron Ramsey i forhandlingene om Paul Pogba. Det må i så fall handle om en overgang i januarvinduet, da Pogba kan gå gratis til sommeren dersom han ikke signerer ny kontrakt. Samtidig meldes det i Italia at Ramsey avslo en overgang til Wolverhampton i sommer.

09.00: Ryktene om hvilke spillere de nye Newcastle-eierne skal investere i verserer allerede, og Manchester United er involvert. Ifølge Daily Mirror skal ikke mindre enn fire United-spillere stå på Newcastles blokk: Anthony Martial, Donny van de Beek, Eric Bailly og Jesse Lingard. Avisen vinkler saken på at Newcastle setter Joel Glazer under press, da amerikaneren ifølge rapportene skal være en stor tilhenger av Martial.