llorente

Ryktesaker, uke 25

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 27. juni

21.15: Nå melder også Northern Echo at Sunderland er interesserte i Uniteds unge Ethan Galbraith. Det skal visstnok være interesse fra både Championship- og League One-klubber, men United skal være mest lystne på å låne sin lovende midtbanespiller ut til en klubb der han er sikret spilletid.

20.30: Marcos Llorente er én av mange midtbanemenn som har blitt nevnt i forbindelse med eventuelle United-overganger. Nå har den spanske Atletico Madrid-spilleren uttalt seg om interessen fra andre klubber:

– Jeg har mange år igjen av kontrakten. Planen min er å fortsette (i Atletico). Jeg har det bra og er fornøyd i klubben, der vi har hatt en flott sesong og vunnet ligaen. Alt kan skje i fotballen, men dette er ting jeg ikke tenker på nå, sier Llorente til spanske AS.

15.47: Ifølge Sky Italia kommer AC Milan nærmere og nærmere å signere Diogo Dalot igjen. Det trengst angivelig bare en siste innsats fra alle parter for å oppnå enighet om en avtale, hevdes det.

Det er ventet at det skal være snakk om en låneavtale med kjøpsopsjon.

Dalot har også blitt koblet til Real Madrid (!) denne helga, som vi nevnte tidligere i dag.

14.29: Denne gikk oss hus forbi her om dagen: Richard Mennear fra Sunderland Echo skriver at Sunderland trenger å forsterke midtbanen i sommer etter at en del spiller har forsvunnet derfra, og at en av mulighetene som vurderes er å låne inn Ethan Galbraith fra United.

United ønsker trolig å låne ut Galbraith denne sesongen, men som Sunderland Echo påpeker kan Sunderland fort få konkurranse fra League One-rivaler og fra Championship-klubber om Galbraith.

20 år gamle Galbraith har to A-landskamper for Nord-Irland, og har én opptreden for Manchester Uniteds førstelag (et kort innhopp borte mot Astana).

14.16: Vanligvis troverdige Mohamed Bouhafsi skriver at United har uttrykt interesse for Eduardo Camavinga, og at klubben vil møte folkene rundt unggutten neste uke for å overbevise ham om å gå til United. Spillerens utgangspunkt skal være at han har lyst til å bli værende i Frankrike, og PSG skal derfor være hans førstevalg.

Dagens første rykteoppdatering handlet også om Camavinga.

10.21: Det har dukket opp noen nye rykter rundt Diogo Dalot de siste dagene. Dalot har blitt koblet til en låneovergang tilbake til AC Milan, potensielt med en kjøpsopsjon, men rapportene har variert en del i hvor sannsynlig det fremstår at det blir gjennomført.

Portugisiske Correio da Manhã (her gjengitt av Sport Witness) skriver nemlig om interesse fra Real Madrid. Ifølge avisa følger Real Madrid (som også fulgte med på Dalot før han ble United-spiller) igjen med på United-backen, og det skal være manager Carlo Ancelotti som står sentralt i den nåværende Dalot-interessen. Det er ikke nevnt noe om at de har kommet med noe fremstøt.

Ellers skrev Marco Conterio (fra TMW) for noen dager siden også om temaet. Han skrev at AC Milan, til tross for Dalots ønske om å returnere, nå forhandlet om å låne Álvaro Odriozola fra Real Madrid, og at Real Madrid igjen ser mot Dalot for å erstatte Odriozola.

08.08: Ifølge Mail on Sunday vurderer United et bud på Rennes-midtbanetalentet Eduardo Camavinga etter at Jadon Sancho er i boks. 18-åringen har imponert stort i Ligue 1 (selv om han har hatt dårlige perioder også), og han regnes som et av de virkelig store midtbanetalentene i verden. Han har allerede tre A-landskamper for Frankrike, og scoret i sin andre landskamp (den første fra start).

United skal ha blitt oppmerksomme på at Rennes heller ønsker å selge ham nå enn å risikere å miste ham gratis neste sommer, og ser på ham som et godt alternativ til Jude Bellingham som glapp i fjor.

Lørdag 26. juni

16.12: I artikkelen om hvilke av kvinnelagets spillere som potensielt kan forsvinne, så nevnte vi muligheten for at Emily Ramsey kan forlate klubben. Heldigvis ser det ut til at det ikke blir permanent, for troverdige Emma Sanders skriver at hun har blitt fortalt at ryktene om at Ramsey er på vei til Birmingham på lån er sanne.

15.15: Ifølge søramerikanske TNT Sports er United interesserte i 24-årige Nicolas de la Cruz. Midtbanespilleren er lagkamerat med Edinson Cavani på det uruguayanske landslaget, der han har spilt åtte kamper.

Til vanlig spiller De la Cruz i en fremskutt midtbaneposisjon i River Plate, der han i 19/20-sesongen leverte elleve mål og ti målgivende pasninger på 37 kamper. Det er rapportert at både United og Fiorentina står klare til å smelle rundt 20 millioner euro i bordet for uruguayaneren.

Før mer troverdige medier omtaler saken, er det derimot ingen grunn til å gå fullstendig av hengslene over den rapporterte United-interessen.

08.25: Mangeårig reservekeeper Sergio Romero er inne i sine siste dager av United-kontrakten, og klubben har tidligere gjort det klart at avtalen ikke vil fornyes. Nå skriver The Athletic at Everton skal være i samtaler med den rutinerte sisteskansen, mens også Juventus og Celta Vigo skal være interesserte.

08.10: The Independent skriver at Raphael Varane ønsker seg til United i sommer, ettersom den franske midtstopperen mener det er på tide med en ny utfordring i karrieren. Avisen skriver at 28-åringen skal være Uniteds førsteprioritering når det gjelder forsvarskjøp, foran Villarreals Pau Torres.

Avisen skriver dog at Varanes rapporterte ukelønn på 400 000 pund kan komme til å skape hodebry for et forsiktig United, etter den feilslåtte overgangen til Alexis Sanchez.

PSG skal også være interesserte i Varane, men franskmannen skal altså foretrekke en overgang til England.

Fredag 25. juni

21.29: Verweij er ikke den eneste som kobler United og Kamaldeen Sulemana. Constantin Eckner skriver at United prøver å snappe opp ghaneseren. Er det noe i det, eller er det bare snakk om en agent som prøver å få Ajax til å betale det de ønsker?

21.19: Den nederlandske journalisten Mike Verweij har i en De Telegraaf-podkast (her gjengitt av Sport Witness) snakket om situasjonen rundt Nordsjælland-vingen Kamaldeen Sulemana.

Han sa at Ajax har vært veldig nært å signere 19-åringen, men at United kan rappe Sulemana fremfor nesa på Ajax, og sammenligner det med hvordan Richarlison havnet i Premier League på et tidspunkt hvor han var på vei til Ajax.

Enn så lenge er det lite som tyder på at Sulemana er på vei til United ut fra hva vi kan lese fra folk tettere på United, og kanskje blir Sulemanas Ajax-overgang bekreftet allerede i helga? En medisinsk test skal ha blitt utsatt fra fredag til lørdag, og spilleren skal være på et hotell i Amsterdam. Når det er sagt, så betyr det heller ikke nødvendigvis at han blir Ajax-spiller hvis United prøver å få tilslaget på kantspilleren.

17.24: David McDonnell fra Daily Mirror har skrevet om enighet mellom Manchester United og Dortmund, og vi har samlet litt av dagens Jadon Sancho-nytt i denne saken.

Langt nede i den saken er McDonnell for øvrig inne på temaet Anthony Martial, som Rob Dawson jo skrev om tidligere i dag.

McDonnell skriver nemlig at det forventes at Martial selges for å gi plass til Sancho, og at Tottenham er interesserte i franskmannen.

15.15: ESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver at United er villig til å selge Anthony Martial og Donny van de Beek denne sommeren HVIS klubbens priskrav innfris. Så skal det sies at denne prisen ikke er nevnt i saken, men Dawson skriver at agenter og andre som har forhørt seg om Martial og Van de Beek skal ha fått høre at «alle spillere har en realistisk pris…».

14.35: The Athletic-journalist David Ornstein og nettstedets United-journalist Laurie Whitwell skriver under på Fabrizio Romanos uttalelse om Jadon Sancho.

Ifølge de to er United villig til å betale 10 millioner pund for Kieran Trippier, men Atletico Madrid krever 28 millioner. Diogo Dalot kan være et alternativ neste sesong.

13.15: Jadon Sancho er nærmere United enn han noensinne har vært, skriver transferguru Fabrizio Romano. Det nærmer seg innspurten på forhandlingene.

12.00: Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst skriver at det går sakte fremover i Uniteds samtaler om en overgang for Raphaël Varane. Det er mange ulike summer som kastes rundt om Varane, men lokalavisa hevder at United har fått avslått et bud på 50 millioner euro fordi Real ønsker 80 millioner. Fra andre kilder hevdes det tidligere at Real kommer til å selge hvis de skulle få inn et bud på cirka 50 millioner for den 28 år gamle Real Madrid- og Frankrike-midtstopperen.

United.no har i flere saker kikket på ulike stopper-alternativer, og ansvarlig redaktør Dag Langerød er ikke i tvil om at Varane virker å være den soleklart beste makkeren til Harry Maguire.

– Vi har ikke mottatt noen offisielle bud på Varane. Nå er han i fotball-EM. Deretter får vi se hva som skjer. Hvis han ønsker å forlate klubben i sommer så kommer han til å si det, sier Real-president Florentino Perez.

08.16: I Tyskland handler det nå ikke om Jadon Sancho blir United-spiller, men hva Dortmund skal gjøre med de 90 millionene med euro de får inn. BILD skriver fredag om at mesteparten skal brukes til å dekke et tap på 75 millioner euro grunnet coronakrisen, i tillegg til at klubben vil strekke seg til 27 millioner euro for å hente Sanchos erstatter – PSV og Nederlands Donyell Malen.

07.30: West Ham venter på at Jesse Lingard skal ta en avgjørelse rundt fremtiden sin, men må trolig vente til det blir en endelig avklaring på om Jadon Sancho blir United-spiller. Det skriver Evening Standard. Lingard ønsker egentlig å bli i United, men han ønsker også regelmessig førstelagsfotball og hvis Sancho drar til Old Trafford faller Lingard enda lengre ned på ranglista.

07.20: Men The Sun skriver at Jack Grealish’ representanter tror at klubben vil selge spilleren til Manchester City etter fotball-EM. Overgangssummen vil da i så all ligge på cirka 100 millioner pund.

07.15: Aston Villa hevder i sine forhandlinger med andre spillere at Jack Grealish kommer til å bli – selv om Citys interesse er økende – og United tidligere også har vært sterkt koblet til ham. Det skriver The Athletic. Før skaden hans i vinter ble united.no fortalt fra Carrington at Grealish var på toppen av lista, men tanken den gangen var at Grealish skulle ta venstrekanten og Rashford eventuelt da flyttes over på høyre. Samtidig har United lekt litt med Rashford ute til høyre uten hell, og med et Sancho-kjøp ventet om kort tid er det svært usikkert om Grealish nå er aktuell.

Torsdag 24. juni

18.50: Sky Sports har ikke noe nytt å komme med, men påpeker at det pågår samtaler mellom United og Paul Pogbas representanter om en ny kontrakt, men at de samtidig risikerer å miste ham gratis for andre gang (hvis han drar gratis fra United neste sommer).

17.20: Uniteds unge keeper, Nathan Bishop, leies ut til League Two-klubben Mansfield litt senere i sommer. Dette ifølge BBCs Simon Stone – og litt senere ble det også bekreftet av United.

14.10: The Times-journalistene Paul Hirst og Ian Whittell skriver fredag at det forventes at Jadon Sancho blir United-spiller neste uke – siden begge parter er villig til å inngå kompromiss for å få avtalen i boks. Klubbene vil dette fordi Sancho selv har gjort det veldig klart at han ønsker at dette skal skje. 21-åringen vil skrive under på en femårskontrakt med United.

13.30: BBCs United-journalist, Simon Stone, skriver at Dortmund har avvist Uniteds siste bud på 85 millioner euro for Jadon Sancho. Han understreker imidlertid at han ikke tror dette kommer til å ende med at Sancho blir. Dortmund er opptatt av å være sikret 95 millioner euro, og med 85 millioner euro i bunn så er det ulike måter å klare det på. – Det virker nå å være mer et spørsmål om hvor lang tid og hvordan dette blir enn om det faktisk kommer til å skje, sier han.

12.20: Spanske AS skriver at Real Madrid har senket sitt priskrav på Raphael Varane fra 60 til 50 millioner euro for å kunne få inn litt penger på ham denne sommeren i stedet for å miste ham gratis neste sommer. The Athletic skriver at United leder an i Varane-kampen, men at Chelsea og også City følger med.

10.40: Får Amad Diallo selskap fra en Atalanta-kamerat på Carrington? Ifølge italienske medier er Alessandro Cortinovis et like stort talent, og Manchester United skal være en av flere klubber som følger 20-åringen. Midtbanespilleren har ikke debutert for førstelaget ennå, men har imponert i den italienske juniorturneringen med tolv mål og tre målgivende. Ifølge TuttoMercatoWeb er flere klubber «gale» etter Cortinovis, og det nevnes i artikkelen at United har et godt forhold til Atalanta.

 

07.30: Etter en innholdsrik ettermiddag i går, er det en stille start på dagen i dag. Som meldt av andre tidligere skriver Manchester Evening News at Axel Tuanzebe sannsynligvis lånes ut neste sesong.

Onsdag 23. juni

20.45: Duncan Castles melder i sin podcast at Donny van de Beek kommer til å si nei til en overgang vekk fra United i sommer. Han vil bli i United for å vise hva han virkelig er god for kommende sesong.

18.00: Vi har samlet de ulike Jadon Sancho-oppdateringene onsdag ettermiddag og kveld i en egen sak. Les den ved å klikke her.

17.50: Nå kommer også Fabrizio Romano med det samme om Jadon Sancho:

17.45: Jan Åge Fjørtoft og Christian Falck, som fores fra tysk side, skriver nå det samme om Jadon Sancho – at et nytt bud gir optimisme om enighet. Men til info: Fjørtoft kom med denne infoen bare et par timer etter at han fortalte om Dortmund-skepsis til det hele…

17.25: Onsdag ettermiddag skriver tyske BILD at United og Dortmund nærmer seg enighet rundt Jadon Sancho. Tittelen på saken handler om at alt nå kan skje veldig fort. Ifølge avisa forventes det en endelig enighet om alt i løpet av et få dager, etter at United skal ha kommet med et nytt bud. Det nye United-budet skal være på 85 millioner euro, altså nesten de 90 millioner euro som BILD mener skal holde.

Fra før av er det hevdet fra andre kilder at Dortmund krever 95 millioner euro for spilleren, og mye av uenigheten har vært angående betalingsstrukturen – altså hvor mye som skal betales nå og senere.

Så gjenstår det å se om BILD får rett eller ikke, altså om dette går i orden i løpet av noen få dager.

17.00: FC København har tatt Uniteds unge keeper, Johan Guadagno, på prøve. Det skriver bold.dk.

16.40: Transferguru Fabrizio Romano har lagt ut sin ukentlige podcast, og der handler det selvsagt også om noen av spillerne United kobles til.

  • United og Jadon Sanchos leir er enige om de personlige betingelsene, men United jobber fortsatt med å se på selve strukturen for avtalen som totalt skal ligge på 95 millioner euro pluss ulike klausuler som kan slå til hvis Sancho får til ulike ting i United.
  • Real Madrid og trener Carlo Ancelotti vil forsøke å overtale Raphael Varane til å bli, men spilleren selv ønsker å forsøke noe nytt. Ingenting er imidlertid kommet veldig langt, siden spilleren selv konsentrerer seg om EM. – Dette kommer til å ta tid, sier Romano.
  • United kommer ikke til å selge Paul Pogba for summer som 40-50 millioner euro. United krever mye mer, men for øyeblikket er det ingen forhandlinger med noen. Kanskje kan noe skje etter EM, men Uniteds utgangspunkt er at de vil beholde Pogba.
  • United kan være villige til å selge Diogo Dalot, men Solskjær vil leve godt med å beholde ham også.
  • United skal også være informert om at utkjøpsklausulen til Pau Torres, at den er på 65 millioner euro. Keeper Tom Heaton er klar, men det offentliggjøres først litt senere, og så har United altså fått avslått første bud på Kieran Trippier. Atletico Madrid krever 40 millioner.

16.05: Ny norsk spiller ser ut til å nærme seg kvinnelaget. Vilde Bøe Rise, som er United-supporter, ble koblet til United i april, og skal nå nærme seg en overgang. Det skriver The Times-journalist Molly Hudson.

16.00: Jan Åge Fjørtoft melder på Twitter at det er stadig sterkere tvil i Dortmund om United klarer å finne en økonomisk løsning som de kan leve på med Jadon Sancho. Som united.no har vært inne på før så virker det veldig åpenbart at Fjørtoft snakker med noen nær Dortmund i denne saken – slik at hans opplysninger er fra den siden.

10.05: Real Madrid skal ha innfunnet seg med at Raphaël Varane forsvinner fra Santiago Bernabeu i sommer. Det skriver The Athletic, som også omtaler den nevnte Mbappé-koblingen nedenfor. Ifølge nettstedet har Varanes representanter informert klubben om at spilleren ønsker seg nye utfordringer. Som så mange ganger nevnt tidligere står også Pau Torres og Jules Koundé på Uniteds liste som mulige alternativer. Det har også Ben White, men han skal være nære en overgang til Arsenal.

07.40: I går forklarte vi hvorfor Kylian Mbappé kan være en nøkkel i forhandlingene med Real Madrid om Raphaël Varane. I dag meldes det fra spanske AS at PSG-spilleren har bedt om å få forlate klubben.

Samme avis skriver at Sergio Ramos vil takke nei til de to Manchester-klubbene til fordel for en overgang til nettopp PSG.

Tirsdag 22. juni

20.32: Ifølge Alan Nixon fra The Sun, en mann som ofte er velinformert om det som foregår nedover i divisjonene (men som virker å være mindre informert om Bishops lånehistorikk), er Nigel Cloughs Mansfield Town lystne på å hente inn Nathan Bishop på lån fra United.

Bishop har tidligere spilt på nivå tre for Southend – før United signerte ham i januar 2020. Mansfield er ett nivå ned fra hvor Southend og Bishop spilte den gang, men det viktigste (spesielt for en keeper) er uansett å finne et sted hvor keeperen potensielt kan være førstevalg.

14.30: Andreas Pereira satte ikke akkurat fyr på Roma som Lazio-spiller, men har etter utlånet forrige sesong vært ute og meldt at han ønsker å bli værende i klubben. Det skal også være et ønske fra klubbens nye trener, Maurizio Sarri. Planen skal ifølge avisen Lazio Siamo Noi være å inngå en ny låneavtale med United med en mulighet eller forpliktelse til permanent overgang på et senere tidspunkt.

14.25: Transferguru Fabrizio Romano med United-oppdatering. Han melder at klubben fortsatt jobber med en avtale for Jadon Sancho, men at de samtidig fokuserer på stopperplass. Raphaël Varane har vært på listen i flere måneder, og United er også klar over utkjøpsklausulen til Pau Torres på 65 millioner euro.

 

07.45: Akkurat nå virker det som Manchester City er mest aktuelt for Harry Kane dersom han skal forlate Tottenham. The Times melder at City er villig til å bytte både Gabriel Jesus og Raheem Sterling i et bud på Tottenham-spissen. Kane skal være verdsatt til 150 millioner pund.

07.40: Lokalavisen Manchester Evening News skriver at førsteprioritet på Old Trafford er å hente inn en ny midtstopper, selv om det jobbes samtidig med Jadon Sancho. Øverst på ønskelista står Pau Torres, og ifølge avisen er det progresjon i forhandlingene. Likevel er det ventet at en eventuell overgang vil drøye til etter EM.

AS skriver for øvrig at Torres ikke er aktuell for Real Madrid, mens en byttehandel mellom United og Real Madrid kan være en mulighet dersom Raphaël Varane er et alternativ. United skal ikke være villig til å betale det spanjolene krever for den franske midtstopperen, og Paul Pogba skal være åpen for å gå motsatt vei.

07.30: Vi starter dagen med småsprøtt nytt fra Spania. Ifølge AS drømmer Barcelona-president Joan Laporta om å ha både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i Camp Nou-sirkuset. Barcelona skal visstnok tilby Juventus to spillere i bytte for den portugisiske 36-åringen, som også denne sommeren kobles til Manchester United.

Mandag 21. juni

15.53: Axel Tuanzebe kommer til å be om å bli lånt ut hele den kommende sesongen, ifølge Rob Dawson fra ESPN.

Tuanzebe startet ni kamper for United forrige sesong, og trenger mer regelmessig førstelagsfotball for utviklingens del, og klubber i både Premier League og utenlands skal allerede har registrert sin interesse.

Jonathan Shrager kom også med lignende informasjon sist uke. Han skrev at Tuanzebe kommer til å gå på et sesonglangt lån, så han var tydeligere på den biten.

13.08: Richard Fay fra Manchester Evening News skriver at Villarreals Pau Torres fortsatt vurderes av United, og at det er en voksende tro på at en kan få på plass en avtale for den spanske midtstopperen i dette overgangsvinduet.

Torres skal ha en utkjøpsklausul på rundt 60 millioner euro (51,5 mill. pund i dagens kurs), men United tror Villarreal kan komme til å gå med på en avtale som inkluderer en spiller i motsatt retning hvis ingen interesserte klubber kan betale en slik sum i dagens marked (en slik avtale skal dog ikke være det Villarreal helst ønsker).

United skal være åpne for andre alternativer, og skal fortsatt være i dialog med Real Madrid om Raphaël Varane, men er lite lystne på å gå med på Real Madrids påståtte krav om 80 millioner pund.

12.51: Mer backstoff: Simon Stone fra BBC skriver at det er ventet at Brandon Williams kommer til å gå på lån kommende sesong.

12.42: Samuel Luckhurst skriver i en såkalt eksklusiv sak i Manchester Evening News at Manchester United har gitt beskjed til Diogo Dalot om at de ønsker at han skal returnere til klubben til tross for AC Milans interesse i å signere backen på et nytt lån (med kjøpsopsjon). United skal ikke ha noen planer om å forhandle om portugiseren, og har gitt ham beskjed om å møte opp på trening neste måned.

Dalot har holdt kontakten med Ole Gunnar Solskjær og andre i støtteapparatet gjennom låneoppholdet, og kilder tett på spilleren sier at Dalot elsker klubben, og ikke kommer til å kreve en overgang selv om han er åpen for en Milan-retur. Han er også klar over at situasjonen kan endre seg etter hvert.

En av tingene som kan endre på Dalots situasjon, er Uniteds interesse for Kieran Trippier. Trippier har planlagt slik at han kan flytte hjem til hjembyen Manchester, men spørsmålet nå er om han ender opp med å bli for dyr for United.

11.19: The Sun skriver at United er klare til å gjøre Paul Pogba til den best betalte spilleren i Premier League ved å gi ham 400 000 pund i uka.

Det har blitt hevdet at Pogba ikke har planer om å signere ny kontrakt, men The Sun gir i denne saken uttrykk for at en avtale ikke skal være altfor langt unna.

Saken er ikke skrevet av avisas United-korrespondent.

LES OGSÅ: Var United best med eller uten Pogba? Svaret er veldig klart

10.56: Den tyrkiske journalisten Ekrem Konur hevder at Çağlar Söyüncü er på Uniteds ønskeliste, og at samtaler med Leicester vil finne sted snart (det er ikke presisert om det er United som skal snakke med Leicester, eller om det er Söyüncü selv.

Videre skriver Konur noe vi tror skal bety at Chelsea også følger 25-åringen tett.

Det virker å være delte meninger om Konurs treffsikkerhet, og vi ville nok tatt dette med en klype salt.

08.21: Mer Jadon Sancho: talkSPORT skriver at Dortmund har satt en «take-it-or-leave-it»-pris på 77 millioner pund pluss bonusutbetalinger på Sancho.

talkSPORT er ikke akkurat den mest troverdige kilden, men summen er i det minste tilsynelatende lik den som er omtalt fra andre kilder, som Sport1 (under).

08.07: Vi starter selvsagt uka med litt Jadon Sancho-nytt.

Patrick Berger fra tyske Sport1 skrev i går kveld på Twitter at hans informasjon er at det siste budet til United var på 85 millioner euro totalt (inkludert tilleggsutbetalinger), noe som i dagens kurs blir cirka 73 millioner pund.

Dortmund ønsker ifølge Berger 90 millioner euro (77,3 mill. pund) pluss tilleggsutbetalinger.

Avstanden mellom klubbene er kanskje ikke enorm, noe som er grunnen til optimisme, men den nøyaktige avstanden formidler ikke Berger siden det kommer helt an på hvor store disse bonusene faktisk er.

Vi omtalte Sport1-informasjon om Sancho også i går, men dette er altså en presisering rundt overgangssummen som viser at avstanden ikke bare er på fem millioner euro.

Powered by Labrador CMS