Pau Torres

Ryktesaker, uke 21

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 29. mai

20.31: Det har vært en del rykter om Pau Torres i det siste, inkludert vår egen informasjon, og Villarreal-stopperen siteres nå på at han foreløpig kun har et kontraktstilbud fra Villarreal, og at han er veldig godt fornøyd der han er.

At han sitter på et kontraktstilbud fra Villarreal (som han også sier at er et bra tilbud), men uten å ha signert det, antyder vel uansett at han ikke er avvisende til en overgang.

17.23: Athletic Club bekrefter at Ainhoa Moraza og Lucía García er på vei bort fra klubben.

23 år gamle García, som har fått en del landskamper for Spania i løpet av de siste årene, har blitt koblet sterkt til United, og kanskje er hun en del av United-kvinnenes angrepsrekke neste sesong?

17.06: Sunday Mirror skriver at Leicester er blant klubbene som er interesserte i å hente inn James Garner hvis United er villige til å selge.

Leeds og Southampton er andre klubber som har blitt nevnt som interesserte.

Om Nottingham Forest rykker opp ved å vinne opprykksfinalen som starter 17.30, så vil nok de også gjerne ønske å ha med seg Garner videre.

17.02: Scott Wilson i Northern Echo skriver at Newcastle har stor tro på at de kommer til å få på plass en avtale for å hente inn Dean Henderson denne sommeren.

Newcastle kommer ifølge Wilson trolig til å tilby rundt 15 millioner pund, noe som ikke høres ut som en sum som kommer til å få Manchester United til å juble av glede, i så fall, så det høres ut som om det i så fall kan bli ganske tøffe forhandlinger.

09.41: Den ikke spesielt treffsikre Simon Mullock skriver i Sunday Mirror at Erik ten Hag har gitt beskjed til United om at de skal gjøre det å signere Ajax-forsvarsspiller Jurriën Timber og Benfica-spiss Darwin Núñez en prioritet.

Vanligvis mer troverdige The Athletic meldte i går at det er midtbanespillere som er hovedprioriteten for Ten Hag.

Mullock skriver videre at Ten Hag ønsker å gjøre seks signeringer denne sommeren, men at han forstår at det kommer an på om United klarer å bli kvitt uønskede spillere.

Lørdag 28. mai

13.28: Neil Custis i The Sun skriver at Newcastle kan komme til å tilby 31 år gamle Karl Darlow til United som en del av en avtale for å få Dean Henderson til klubben. Ifølge Custis er Henderson bare lysten på et sesonglangt lån siden han tror han en dag kommer til å bli førstekeeper på Old Trafford.

Manchester Evening News har også omtalt at Darlow kan være aktuell.

13.16: The Athletics Laurie Whitwell har skrevet en overgangssak om United i dag, og her er noe av informasjonen fra den artikkelen:

  • United ønsker å prioritere midtbanesigneringer denne sommeren, med planer om å hente to midtbanespillere siden Pogba og Matic forlater klubben.
  • Ten Hag er svært lysten på Frenkie de Jong, men en rapportert prislapp på 80 millioner euro (cirka 68 millioner pund i dagens kurs) vil være en betydelig del av Uniteds overgangsbudsjett, noe som kan få Ten Hag på andre tanker. Ten Hag ønsker å gjøre seg ferdig med midtbanesigneringer først slik at han vet hvor mye han kan bruke i forsvar og angrep, heller enn at signeringer i de posisjonene skal føre til at han får mindre å bruke på midtbanespillere.
  • United kan bruke rundt 120 millioner pund på nye spillere, men salg kan øke budsjettet. Anthony Martial, Eric Bailly, Phil Jones og Axel Tuanzebe er til salgs. Dean Henderson kan forlate klubben, men det kan også bli et lån heller enn en permanent overgang. Alex Telles ønsker mer spilletid, og er ventet å se seg om etter muligheter, mens United vurderer å selge Aaron Wan-Bissaka.
  • Ten Hag ønsker bedre kontroll over ballen på midtbanen, noe De Jong kan tilby, men han vil ikke være den defensive midtbanespilleren det lenge har vært behov for. West Ham er fast bestemte på å ikke selge Declan Rice, og det er uansett usannsynlig at United vil gjøre to så store signeringer denne sommeren. Det er i den konteksten et forsøk på å hente N’Golo Kanté blir vurdert. Han kan bli gjort tilgjengelig for en redusert pris siden kontrakten går ut om 12 måneder, og på grunn av skadeproblemene han har hatt, noe som United vil måtte ta med i vurderingen her også.
  • Det har vært samtaler om Darwin Núñez, og Jorge Mendes skal ha fortalt Benfica at han kan sørge for at de får 80 millioner euro (cirka 68 millioner pund, som nevnt) for ham. United er villige til å vente heller enn til å bli presset til å betale det opprinnelige kravet, akkurat som med De Jong. Når det gjelder Christopher Nkunku kan United komme med en tilnærming hvis RB Leipzig blir mindre motvillige til å selge.
  • Det er ventet at samtalene om nye forsvarsspillere ikke kommer til å gå fremover før United har fått orden på andre posisjoner. Ten Hag beundrer Jurriën Timber, og United vet hva som skal til for å få ham, og United har også speidet på Pau Torres.

09.17: For et par uker siden skrev Steve Bates i Sunday Mirror at United er interesserte i å hente N’Golo Kanté til klubben, og nå skriver også Chelsea-kjenner Jacob Steinberg det i The Guardian.

Kantés kontrakt går ut sommeren 2023, og United skal være lystne på å finne ut om det kan være aktuelt for Chelsea å selge 31-åringen.

Videre skriver Steinberg at det for øyeblikket virker usannsynlig at Chelsea kommer til å selge, siden Kanté fortsatt er blant de beste spillerne i Premier League når han er skadefri. Samtidig virker det ikke så sannsynlig at United vil være villige til å betale altfor mye for en spiller med den skadehistorikken som Kanté har hatt i det siste.

09.09: I en såkalt eksklusiv sak skriver The Sun at United er klare til å gjøre et nytt forsøk på å hente Rúben Neves til klubben.

Wolves skal være ute etter nærmere 50 millioner pund for det som i artikkelen beskrives som Erik ten Hags hovedmål. Barcelona nevnes som Uniteds konkurrent i kampen om Neves.

Innholdet i artikkelen stemmer ikke spesielt bra med verken det vi ser andre troverdige kilder skriver, eller med vår egen informasjon, og artikkelen er ikke skrevet av avisas United-mann. Trolig bør altså dette bli tatt med en ganske betydelig klype salt.

Fredag 27. mai

16.50: Manchester United er interessert i å hente inn en ny keeper som kan være støtte til David de Gea. Samuel Luckhurst i Manchester Evening News melder at både Newcastle-keeper Karl Darlow og Watford-keeper Daniel Bachmann er interessante navn for Manchester United i jakten på en erstatning for Dean Henderson som virker å forlate klubben i sommer.

15.05: Vi forteller hvilke fire navn det jobbes med i Manchester United for øyeblikket! Les mer i egen sak!

12.50: ESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver også at Manchester United ikke har gitt opp håpet om å signere Frenkie de Jong. Klubben er imidlertid ikke villig til å gå under 75 millioner pund. Barcelona skal være på utkikk etter potensielle erstattere, mens Manchester City heller skal ha rettet blikket mot Kalvin Phillips.

08.00: Er Manchester United lei av å vente på Frenkie de Jong? Ifølge spanske Sport har klubben gitt Barcelona beskjed om at de vil se etter andre alternativer dersom ikke nederlenderen bestemmer seg for om han skal forlate Camp Nou eller ikke.

Kanskje er Aurelien Tchouameni et av alternativene? Ifølge The Sun står både United, Arsenal og Chelsea klare, dersom franskmannens overgang til Real Madrid ikke går som planlagt. En utfordring rundt skatt skal være et hinder for partene, melder ESPN.

Torsdag 26. mai

20.25: Mundo Deportivo skriver at Barcelona kan komme til å slippe United-lenkede Frenkie de Jong til Bayern München eller Manchester City, dersom det betyr at katalanerne kan få Robert Lewandowski eller Bernardo Silva tilbake.

Både United og PSG er angivelig interesserte i å hente nederlenderen, som riktignok sies å ha et ønske om å bli i Barcelona.

20.20: Uniteds avtroppende sjefsforhandler, Matt Judge, forhørte seg om muligheten for å hente Tottenham-talent Dane Scarlett i april. Det skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Judge skal imidlertid ha fått beskjed om at Scarlett allerede hadde forlenget avtalen sin med Spurs frem til 2026.

Lokalavisen melder at United ønsker å forsterke stallen med minst én angriper kommende overgangsvindu.

15.25: United kan komme til å legge inn et bud på RB Leipzigs Christopher Nkunku i løpet av neste uke. Det melder Sport1-journalist Florian Plettenberg, som vi riktignok ikke har veldig mye kjennskap til.

Han skriver at det skal være god kontakt mellom United og spillerens representanter.

09.50: Gazzetta dello Sport skriver at Manchester United er den mest sannsynlige neste destinasjonen til Alessandro Bastoni, dersom midtstopperen skulle forlate Inter. Tottenham og Manchester City skal også være interesserte.

Den italienske avisen skriver at det vil koste 60 millioner euro å hente 23-åringen, som har elleve landskamper for «Azzurri».

Onsdag 25. mai

19.00: Jesse Lingard er i seriøse samtaler med West Ham. Juventus og AC Milan er fortsatt et alternativ, men både Lingard og West Ham skal ha tro på at det går an å bli enige. Det skrives ESPNs United-journalist, Rob Dawson.

12.56: Spanske AS skriver at United har vært i kontakt med den nesten to meter høye keeperen Giorgi Mamardashvili, for å finne ut hvordan den økonomiske situasjonen hans er i Valencia.

Valencia ønsker å forlenge kontrakten (som nå går til 2024) med 21-åringen, men ifølge AS kan det være aktuelt for United å prøve å hente Mamardashvili hvis Dean Henderson forlater United denne sommeren. Et tilbud på rundt 15 millioner euro – 12,8 millioner pund i dagens kurs – vil bli vurdert av Valencia siden de trenger å få inn midler.

11.24: Den franske Téléfoot-journalisten Julien Maynard skriver at Villarreal ønsker å hente Edinson Cavani (og Giovani Lo Celso, men det er ikke fullt så interessant for vår del) til klubben i sommer, men at de har betydelig konkurranse også.

Cavani scoret Uniteds mål i Europa League-finalen mot nettopp Villarreal i 2020/21-sesongen.

10.01: Fabrizio Romano meldte i natt United i løpet av de siste 48 timene hadde diskutert Jurriën Timber igjen. Timbers navn skal, i tillegg til Pau Torres, ha blitt nevnt i det første møtet mellom United og Ten Hag.

08.02: Mer om Pau Torres, for det er flere enn Marca som skriver om spanjolen. Cadena SER skriver at Torres er mer villig til å forlate Villarreal nå enn forrige sommer. Den gangen hadde Villarreal kvalifisert seg til Champions League, mens de nå neste sesong skal spille i UEFA Conference League.

Tottenham (som Torres skal ha avslått tilbud fra sist sommer) og United skal være klubbene som har vist mest interesse for den 25 år gamle stopperen nå, og begge klubbene skal ha tilbudt 50 millioner euro, og Torres ser ut til å foretrekke Manchester United.

Overgangen er ikke i boks, men det skal ifølge artikkelen ikke være utenkelig at Torres’ agenter drar til England i løpet av de neste dagene for å forhandle om spillerens fremtidige United-kontrakt.

Tirsdag 24. mai

22.25: Spanske Marca skriver at Manchester United er klubben som er aller mest interessert i Villarreals Pau Torres. United var også tett lenket til stopperen forrige sommer, men da ønsket han å spille Champions League med «den gule ubåten».

Nå skal han imidlertid være tilgjengelig for 50 millioner euro. United er rapportert å prioritere innkjøp på stopperplass i sommer. Phil Jones og Eric Bailly er begge ryktet å være på vei ut.

22.10: Tirsdag har det gått nye rykter om at United er interesserte i Lazios Sergej Milinkovic-Savic. De har imidlertid kommet fra såpass upålitelig hold at vi ikke har valgt å omtale dem.

Nå melder uansett United-kjenner Jonathan Shrager at Lazio ikke har mottatt noe United-bud på den serbiske midtbanespilleren. Roma-klubben er samtidig klare til å selge for rundt 60 millioner pund.

21.30: Aurélien Tchouaméni har blitt nevnt som en mulig løsning på Uniteds midtbaneproblemer, men Monaco-spilleren skal nå ha fortalt lagkameratene sine at han ønsker seg til Real Madrid. Det melder Fabrizio Romano.

Han skriver for øvrig at prislappen vil ligge på et sted over 50 millioner euro.

18.45: Det har blitt spekulert rundt fremtiden til Marcus Rashford, men angriperen skal være fast bestemt på å kjempe om plassen i Erik ten Hags Manchester United. Det melder troverdige James Ducker i Daily Telegraph.

25-åringen er ventet å bruke juni måned på intens trening i USA, for å få en pangstart under sin nye nederlandske sjef.

Bayern München skal være interesserte i Rashford dersom de ikke får tak i de andre kandidater på listen deres, men lynvingen skal altså ha bestemt seg for å fortsette i United.

Ducker skriver for øvrig at Jesse Lingard, som er på utgående kontrakt i United, har beilere både i West Ham og AC Milan.

17.25: Kalvin Phillips fremstår som mannen Manchester City ønsker å forsterke midtbanen med i sommer. Det skriver troverdige James Ducker i Daily Telegraph.

26-åringens navn har ofte blitt nevnt i forbindelse med en potensiell overgang til United, men spilleren skal selv være skeptisk til å bytte ut Elland Road med Old Trafford. Rivaliseringen mellom de to lags supportere skal være en stor del av grunnen.

10.07: Daily Mail meldte om noe lignende forrige uke, og nå skriver Sky Sports at West Ham har kommet med en henvendelse til Jesse Lingards representanter. Lingard var på lån der i andre halvdel av 2020/21-sesongen, og nå ønsker altså David Moyes & co å hente ham gratis denne sommeren.

Ikke lenge etterpå fulgte vanligvis treffsikre Simon Stone i BBC opp med en tweet om West Hams interesse, og at Moyes er lysten på å få inn nye signeringer raskt.

08.35: Det må kunne regnes som en sjokkovergang hvis den blir en realitet, men ifølge Fabrizio Romano har Salernitana-presidenten erklært at han har ambisjoner om å hente Edinson Cavani til Salerno i sommer. Tidligere har Barcelona blitt nevnt, men de siste ukene har det vært stille rundt 35-åringen.

Mandag 23. mai

07.40: Porto skal være interessert i å resignere Alex Telles i sommer. Det skriver portugisiske Correio da Manha. Ifølge avisa er Telles blant navnene som ikke blir satset på videre i United under Erik ten Hag.

07.30: – La oss se hva som skjer. Jeg kan ikke si for mye. 

Det sa Wolves-midtbanespiller Ruben Neves søndag. Den 25 år gamle portugisiske A-landslagsspilleren har vært koblet til både United og Arsenal tidligere, og har med den uttalelsene i alle fall ikke utelukket et klubbskifte i sommer.

Powered by Labrador CMS