Red Army Stavanger er i gang

Bli med på lørdagens åpningsfest mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Red Army Stavanger har vært litt nede for telling, men nå har noen entusiastiske United-fans fått lokalavdelingen opp på beina igjen. Lørdag er det reåpning i forbindelse med Chelsea – United, og de håper så mange som mulig i byen og området rundt tar turen og støtter opp om det som kan bli det store nye samlingsstedet for United-fans i oljebyen.

Følg Red Army Stavanger her:
Instagram: http://www.oninstagram.com/profile/red_army_stavanger
Twitter: https://twitter.com/RedArmyStvg
Facebook: https://www.facebook.com/groups/RedArmyStavanger/
Event: https://www.facebook.com/events/335354016664440/

Hvem er dere som har startet dette?

– Vi er en liten gjeng som har snakket om det en liten stund, blant annet leder Ronny S. Egelandsdal (23), nestleder Roy Steiro (39), og arrangement-sjef Leif Helge Frøyland (34). Vi har alle vært fans så lenge vi kan huske, og vi har alle sesongkort så det blir endel kamper hver sesong. Du finner oss enten på Old Trafford eller Ovenpaa i Stavanger.

Hva var det som skjedde med «gamle» Red Army Stavanger?

– Sist da det ble startet opp i 2008 var det veldig populært med rundt 150-200 stk per kamp. Mye av grunnen til den fungerte før var den tidligere lederen som var hele drivkraften bak det. Dessverre gikk han bort i 2011 og etter det har det dabbet litt av og interessen har forsvunnet. Det håper vi kan endre seg nå. Vi har savnet et tilholdsted for alle United-fans i Stavanger.

– Flere av de som sitter i styret nå har vært med på det før, og så håper vi at med drivkraften til de nye og leder Ronny S. Egelandsdal at vi vil få tilbake den store interessen som har vært der før.

Hvor møtes dere?

– Vi samles på Ovenpaa midt i Stavanger. Det er en veldig bra plass, som også skal bygges litt om til sommeren slik det blir enda bedre for oss United-fans. Her har vi også fått veldig gunstige rabatter på kampdag.

ras2

Fortell om lørdagens åpningsarrangement…

– På lørdag skal vi ha offisiell åpning. Dørene åpner fra 1530 og utover kvelden. Det blir quiz, tippekonkurranse, loddtrekning og selvfølgelig visning av Chelsea – United. Vi har fått med oss noen sponsorer som stiller med gode premier. Satser på mye folk, god stemning og 3 poeng.

Ca. 350 medlemmer på Facebook nå. Hvor mange kan dere bli?

– Som sagt så var det rundt 150-200 mann per kamp da Red Army Stavanger var i aksjon tidligere. Målet nå er selvfølgelig å bli minst like store som det. Vi håper på å runde 1000 stk på Facebook-gruppen, og rundt 250 som får medlemskap. Stavanger er en stor by, så det bør absolutt være gode muligheter.

Bli medlem av Red Army Stavanger på Facebook her.

Har dere noen drømmer om hva fremtiden skal bringe for gruppa?

– Vi håper på å få ex-spillere, muligens Pete Boyle tar turen en gang i fremtiden, og engelske supportere som var med i Red Army i Manchester som nok har mye gode historier. Blir også mye annet sosialt som quiz, tippekonkurranser, shuffeboard-turnering og FIFA-turnering, sier gutta til united.no.

Følg Red Army Stavanger her:
Instagram: http://www.oninstagram.com/profile/red_army_stavanger
Twitter: https://twitter.com/RedArmyStvg
Facebook: https://www.facebook.com/groups/RedArmyStavanger/
Event: https://www.facebook.com/events/335354016664440/

ras3

Navnene er som følger: b.v Leif Helge Frøyland (Arrangement-sjef), Ørjan P. Dahle (Styremedlem), Remi Oterhals (Styremedlem)
og Habibi Ayoub (PR-sjef). f.v Ronny S. Egelandsdal (Leder), Thomas Stokkeland (Styremedlem), Roy Steiro (Nestleder) og Endre Sande (Styremedlem).

Powered by Labrador CMS