Slik så det ut sist United spilte på Michigan Stadium, mot Real Madrid i 2014: Rødt over hele linjen.

Fortsatt billetter til overs

Selv ikke et møte mellom United og Liverpool er nok til å trekke fulle hus i USA. Men kanskje er ikke det så rart?

Publisert Sist oppdatert

Da de to rivalene møttes til (Guinness] International Champions Cup-finale for fire år siden, dukket det opp i overkant av 51.000 tilskuere på Sun Life Stadium [nå Hard Rock Stadium] i Miami. Disse fikk se United snu 0-1 til 3-1-seier, og kunne deretter forlate stadion i godt lune.

Heller ikke da var det fullsatt på et stadion som er oppgitt å ha en kapasitet på 64.000.

Denne gang, på Michigan Stadium i Ann Arbor, dukker det trolig opp bortimot dobbelt så mange som den kvelden i Miami, men det vil likevel ikke være nok til å fylle det enorme stadionanlegget. Egentlig ikke så rart når vi tenker oss om, for kapasiteten ligger i dag på hele 107.601.

LES OGSÅ: PREVIEW foran kampen

Tilskuerrekord

Ikke for det, da United og Real Madrid [3-1 også den] møttes samme sted tre dager før det nevnte møtet med scouserne, var det med hele 109.318 tilskuere ringside [bildet over]. Dette er det høyeste antallet som noensinne har overvært en fotballkamp i USA.

Så mange kan det altså ikke bli ved denne anledning, men uansett meldes det om billetter til overs.

Det er ventet at rundt 95.000 vil finne veien til det som i dagligtale går under navnet «The Big House» og er verdens nest største idrettsstadion, kun overgått av Rungrado 1. mai-stadionet i nordkoreanske Pyongyang. Den tar etter sigende 114.000 tilskuere.

Stive billettpriser

Hvorfor ikke fullt hus denne gang? Vel, hvordan vi enn snur og vender på det; det er og blir en treningskamp. Så kanskje må også billettprisene ta sin del av skylden? De billigste adgangstegnene til kampen er lagt ut til salg for 78 dollar [ca. 640 norske kroner], mens de dyreste kan innløses for 373 dollar [i overkant av 3000 norske]. Om du vil ha fatt i en av disse, må du jaggu raske på!

Powered by Labrador CMS