Fosu-Mensah til united.no: – Skal bevise at jeg er en bedre spiller

ANN ARBOR: Timothy Fosu-Mensah spiller hvor som helst for José Mourinho, men kan ikke gi et svar på når det blir tatt en avgjørelse om fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Den nederlandske 20-åringen spilte sin første 90-minutter på USA-turneen mot Liverpool lørdag kveld og tok seg tid til en prat med united.no etter det ydmykende tapet for rivalen foran 95.000 tilskuere.

– Liverpool er et godt lag, og jeg synes de spilte bra. Vi gjorde vårt beste, og vi er nødt til å forsøke å forbedre oss, sier Fosu-Mensah, som forrige sesong var på lån i Crystal Palace.

Med bare halvannen uke igjen av overgangsvinduet er det fortsatt usikkert om den allsidige 20-åringen blir værende på Old Trafford eller om det blir et nytt utlån for å sikre førstelagsspill.

LES OGSÅ: (+) Fem ting vi lærte av Liverpool-tapet

– Ble bedre i Crystal Palace

Selv forteller Fosu-Mensah at hans eneste ambisjon i USA er å vise manageren at han har blitt en bedre spiller enn han var før utlånet i London.

– Bestemann bak, skrev united.no i spillerbørsen fra kampen mot Liverpool.

Med skader på Antonio Valencia og Diogo Dalot og mindre smeller på Chris Smalling og Eric Bailly, er det slett ikke utenkelig at Fosu-Mensah kan få spilletid i sesonginnledningen, dersom han blir værende.

Jeg kan spille høyreback, vingback, midtstopper og på midtbanen, men kanskje ikke keeper, det tror jeg ville gått veldig dårlig.

– Jeg forbedret meg i Crystal Palace og kom tilbake som en bedre spiller – det er det jeg forsøker å vise nå. Jeg skal fortsette å jobbe hardt, så får vi se hva som skjer.

– Når blir det tatt en avgjørelse?

– Jeg vet ikke. Jeg må bare ta dag for dag. Jeg skal fortsette å jobbe hardt, og dersom manageren trenger meg, er jeg klar. På turneen konsentrerer jeg meg bare på treningsøktene og kampene.

– Har dette vært en bra turné for deg?

– Ja, det har det. Vi har spilt mot bra motstand, og vi har drillet hvordan vi ønsker å spille, så jeg synes dette har vært veldig bra for oss, svarer Fosu-Mensah, som scoret på sitt straffespark mot AC Milan.

– Neste fokus nå er Real Madrid.

USA-BLOGGEN: – Verste tapet på amerikansk jord?

(artikkelen fortsetter under annonsen)


ANNONSE FOR TURTILBUDET TIL MUSCS:

– Kan ikke spille keeper!

Den kampen spilles i Miami, der spanjolene stiller med spillere som Gareth Bale, Sergio Asensio, Isco og norske Martin Ødegaard.

Mens Fosu-Mensah i Crystal Palace hovedsakelig var høyreback, har han i USA spilt både vingback og midtstopper. På U23-nivå ble han brukt som midtbanespiller.

– Jeg kan spille høyreback, vingback, midtstopper og på midtbanen, men kanskje ikke keeper, det tror jeg ville gått veldig dårlig. For min del kan jeg spille hvor som helst, sier 20-åringen, som til tross for stortapet for Liverpool, ser fram til utfordringen mot Real Madrid.

– Det er morsomt å spille mot en så god klubb med noen av verdens beste spillere. Det er en fin test.

LES OGSÅ: – Jeg ga klubben fem navn

Powered by Labrador CMS