Her er ukas United-quiz

Her kan du se hvem som vant forrige quiz – og ta den nye.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke var teamet «United.no siste uke», og beklageligvis hadde det sneket seg inn en feil. Vi spurte hvem som scoret tre mål for U18-laget da de vant en kamp i Slovakia, og hadde selv skrevet at det var Adnan Januzaj. Det var også dette som stod andre steder. Senere, og uten at vi hadde fått det med oss, ble det imidlertid rettet til at det var Jack Barmby som var tremålsscorer.

Vi har dermed trukket ut tre vinnere blant alle som deltok, ikke bare de som fikk full pott, og Daniel Østrem, Mette Lund, Tore Frøyland får tilsendt hver sin United-lue.

Vi gratulerer!

Denne uka er temaet enkelt nok: Kampen mot Sunderland. Men hvor mye har du fått med deg fra kampen? Test deg selv under

Som vanlig vil vi trekke ut tre vinnere, men forutsetningen for å vinne er at vi også finner navnet dere bruker i medlemsregisteret. Er du ikke medlem, kan du bli det her for en billig penge.

<iframe name=’proprofs’ id=’proprofs’ height=’501′ width=’440′ frameborder=0 marginwidth=0 marginheight=0 src=’http://www.proprofs.com/quiz-school/widget/v3/?id=285941&bgcolor=ffffff&fcolor=000000&tcolor=000000&w=420&h=295&ff=1&fs=medium&ppa=1&socialmedia=0&embeda=1&showpage=1&btncolor=000000′></iframe>
Powered by Labrador CMS