– Vi er desperate etter å komme oss i gang

Uniteds kvinnelag har ikke vært i aksjon i en tellende kamp siden februar. Nysigneringen Ona Batlle liker arbeidet som blir gjort i pre-season i United, men gleder seg til å komme skikkelig i gang.

Publisert Sist oppdatert

United-kvinnene trengte forsterkninger selv etter en god debutsesong i WSL, og backposisjonene var definitivt blant posisjonene der forsterkninger kunne bli nyttig.

Da passet det bra at Casey Stoney signerte den spennende spanske backen Ona Batlle fra Levante, og forhåpentligvis vil hurtigtoget bidra til et United-lag som har enda mer å spille på i 2020/21-sesongen.

Sesongen starter mot Chelsea søndag 6. september, og Ona Batlle synes tilvenningen til England går bra hittil.

– Våre forberedelser før ligastart blir stadig bedre, og jeg koser meg skikkelig. Jeg føler meg veldig bra sammen med lagkameratene. Velkomsten vi fikk denne sommeren var veldig bra. Det har ikke vært altfor vanskelig å bli vant til været, mens når det gjelder språket må jeg fortsatt bli vant til ting [intervjuet ble gjort på spansk, red.anm.], men jeg føler meg veldig komfortabel, sa 21-åringen til MUTV.

BACKSIGNERING: Her er Casey Stoney med sin nyeste backsignering.

Hun har nå fått prøve seg i noen treningskamper bak lukkede dører,

– Måten pre-season har vært organisert på har vært veldig bra, spesielt etter en så lang pause. Vi har et program med mer og mer kamper, slik at vi får spilletid. Jeg føler meg bra fysisk, og jeg er klar for den første kampen.

– Vi er veldig spente på å starte sesongen, og å kjempe for alle poeng. Vi er desperate etter å komme oss i gang, og vi håper fansen er desperate etter å støtte oss – vi trenger dem i fotballen.

Se intervjuet med Batlle (på spansk):

Powered by Labrador CMS