NRK-reporter om Ferguson-møte: – Alle journalistene brøt ut i latter

Vi feirer og analyserer ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær som Manchester Uniteds neste permanente manager i en ekstraordinær sending av «Olé, Olé»!

I det som er konseptets tolvte episode tar Christian Nilssen, mangeårig reporter og kommentator i NRK, og VG-journalist Mats Arntzen plass i sofaen til Supporterklubben på kort varsel.

– Ole er ved roret de tre neste årene, innleder programleder Eivind Brennhovd Holth, som for anledningen stiller i dress med rød sløyfe.

– 19. desember spratt vi champagnen, så i dag følte jeg at jeg måtte kjøre den helt ut, sier Holth.

I episoden deler Christian og Mats sine tanker om hvorfor Manchester United valgte å annonsere ansettelsen akkurat nå og setter ord på hvilke tanker de gjør seg om fremtidsutsiktene til «Prosjekt Solskjær».

– Jeg tror en del United-supportere har følt på en slags sjalusi med tanke på hvordan Liverpool-fansen har fått troen på sitt prosjekt. United blir store igjen bare ved det engasjementet og den troen som er tilbake, sier Mats.

Og selvsagt skal Solskjær-skalaen oppdateres!I «Olé, Olé» følger vi Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og tar pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.

Har du tilbakemeldinger eller innspill til neste episode? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi en lyd i kommentarfeltet, eller send e-post til eivind@united.no!