– Vi begynner å komme i form

Ole Gunnar Solskjær tror hans United-lag er nære nivået de skal ligge på.

Publisert Sist oppdatert

I sin spalte i kampprogrammet skriver Ole Gunnar Solskjær om oppturen i de siste kampene, hjemmeformen og nysigneringene.

– Begynner å komme i form

Forrige gang Solskjær leverte sin spalte i kampprogrammet var før ydmykelsen mot Tottenham. Siden den gang har pilen pekt oppover for nordmannens United-lag, som blant annet tok en imponerende skalp tidligere denne uken.

– Jeg er veldig fornøyd med at vår tilbakekomst til Champions League fikk en sterk start borte mot PSG. Selv om det ikke har vært en lett start på sesongen, tror jeg det er klart at vi nå har begynt å komme i form nå, sier 47-åringen.

Hele laget må få æren for PSG-seieren, mener Solskjær.

– Når man ser på den prestasjonen, er det lett å hylle hver spiller, fordi alle spilte bra. Når det skjer, må man hylle kollektivet, fordi det viser at alle lagdelene fungerer.

LAGSEIER: United-gutta kunne feire pangstart i Champions League etter tre poeng borte mot PSG.

– Må begynne å ta poeng hjemme

Med seieren mot PSG i Paris slo United ny klubbrekord. Aldri før har de røde djevlene vunnet ti strake bortekamper i alle konkurranser. Nå handler det om å få i gang poengfangsten også på Old Trafford.

– Vi fikk tre viktige poeng mot Newcastle, og scoret noen nydelige mål på veien dit. Etter den kampen og deretter PSG-seieren, kan vi være stolte av borteformen vår. Når vi tar imot Frank Lampards Chelsea, blir det viktig å begynne å plukke poeng på hjemmebane også, sier Solskjær og utdyper:

– Jevne gode hjemmeresultater er en nøkkel for ethvert suksessfullt lag, så det er noe vi må jobbe med.

GJORT DET FØR: United slo Chelsea tre ganger forrige sesong. Her fra triumfen i ligacupen.

Da passer det godt å møte et Chelsea-lag United hadde relativt greit tak på forrige sesong.

– Vi hadde fire møter med Chelsea forrige sesong og vant tre av dem, så vi har mye grunn til å være optimistiske før dagens kamp. Det er en stor og viktig kamp, men guttene har vist at de er klare for de store anledningene, og det håper jeg å se igjen i dag, sier Solskjær.

Ønsker de nye velkommen

Siden forrige kampprogram har United gjort fire nye signeringer, og Solskjær avslutter med å ønske disse velkommen til Old Trafford.

– Jeg avslutter med sende en velkomsthilsen til de fire signeringene som har blitt annonsert siden min forrige spalte. Jeg er sikker på at dere alle vet alt om Edinson Cavani, som har vært blant verdens beste spisser i årevis. 

– Alex Telles viste frem noe av det han kan tilby i Paris tirsdag.

NYSIGNERINGER: Chelsea-kampen kan være første mulighet for å se disse to sammen på banen i United-drakt.

I tillegg kom også talentene Pellistri og Diallo, som Solskjær håper United-fansen kan få mye glede av i årene som kommer.

– Med ett øye på fremtiden, var vi også kjappe med å sikre oss to veldig spennende talenter. Facundo Pellistri og Amad Diallo har begge stort potensiale, og jeg gleder meg til å se hva de kan oppnå med oss. 

Powered by Labrador CMS