Det er slike scener det håpes på når United møter Paris Saint-Germain tirsdag kveld.

Solskjær før kamp: – Vi har jobbet for dette

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på at det er deilig å være tilbake på Champions League-scenen når United møter Paris Saint-Germain tirsdag kveld.

– Vi har jobbet hele forrige sesong for dette, og nå er vi her.

Som mange har bitt seg merke i, finner man ikke noen Harry Maguire, Mason Greenwood eller Edinson Cavani, blant andre, men at Alex Telles stiller fra start.

– Fordi vi har hatt noen skader, gir det Axel (Tuanzebe) sjansen til å starte. I tillegg er det jo en helt fantastisk mulighet for Alex (Telles) å debutere. Vi har satt sammen et lag som vi føler er det beste vi kan komme med.

I viten om at PSG er et lag med gode spillere, og mange gode kvaliteter, kan han fortelle at de har satt seg noen punkter de skal fokusere på.

– Man kan ikke blunke et øyeblikk, for da kontrer de. Vi kan ikke, under noen omstendigheter, gi dem noen enkle øyeblikk, og vi må forsvare, samt kontre raskt når vi får muligheten.

– Alle kamper er en test av spillernes karakter, og dette spesielt er en kamp hvor spillerne får en god mulighet til å vise sin mentalitet og karakter.

Powered by Labrador CMS