Fem historier fra Old Trafford

Slik opplevde fire United-fans det som skjedde på Old Trafford søndag.

Publisert Sist oppdatert

Det skulle bli siste ligarunde, men i stedet ble det bombetrussel og avlyst kamp.

Sent søndag kveld ble det så hevdet at det hele skjedde fordi et sikkerhetsfirma, som hadde øvd på Old Trafford tidligere i uka, hadde glemt igjen en gjenstand som var laget for å se autentisk ut under undersøkelsen. Les mer om det her.

Her er historien til noen United-fans.

Claus: – Bra håndtert av United

otfans

– Surt å miste kampen sjølvsagt, men glad for alt gikk bra og at sikkerheit blir tatt på alvor.

Steinar: – Vesle frøkna ble dritskuffet

– Vi kom ned til Old Trafford kvart på 3 og kom oss frem mot tunnelen rundt Old Trafford der fikk vi beskjed om å stoppe da det hadde skjedd «a incident inside stadium».

otfans3

Ronny: – Trist som førstereisende…

Rune: – Lite tegn på panikk

– Satt på South Stand.  Lite info å få, noen gikk selv om speaker oppfordret til å sitte på plassene. Når vi så blir eskortert ut, er det lett forstå at United håndterte dette bra! 75000 sendes på dør er hard prøve! Lite tegn på panikk!

Moses ble hjulpet…

Ellers har United-familien hjulpet Moses fra Sierra Leone med billetter til FA-cupfinalen og nye flybilletter hjem, etter at hans første tur til Old Trafford ikke ble helt som håpet…

For mange gikk nok likevel drømmen i i tusen biter søndag…

Det er også verdt å merke seg at alle som hadde billetter til søndagens kamp, og kan dra tirsdag, selvsagt kommer inn gratis ved å fremvise billettene de hadde til søndagen. Her er offisiell billettinformasjon fra United om kampen som altså er utsatt til 17. mai klokka 21.00.

Powered by Labrador CMS