Tursalget starter onsdag

Vil du se United mot Liverpool eller City eller andre lag kommende sesong? Da bør du absolutt lese denne saken.

Publisert Sist oppdatert

Det nærmer seg raskt onsdag 19. juni, dagen for offentliggjøring av terminlisten for David Moyes sin første sesong som manager for Manchester United.

Vi er alltid spent på hvordan terminlisten ser ut. Når møter vi Liverpool og City? Starter vi borte igjen? Hvordan er juleprogrammet? Siste kamp hjemme? Ja, spørsmålene er mange før listen slippes onsdag kl. 10.00 (norsk tid).

rooneycity
Wayne Rooney med et herlig brassemål mot Manchester City på Old Trafford.

Supporterklubben starter salg av turpakker samme dag.

– Vi gleder oss til onsdag, og vi vet at mange supportere sitter klare og skal bestille seg tur til Old Trafford, sier turansvarlig Jørgen Rangnes til United.no.

Supporterklubben har nå tatt over all reisevirksomhet selv, og ser fram til å tilby medlemmene markedets billigste og sikreste tur-produkt til Manchester.

– Vi har fornyet alle sesongkortene våre, og ved å selv arrangere all reisene selv kan vi tilby lavere priser på de mest innholdsrike turene våre, samt rimeligere ordninger dersom dere er familier på tur. Kikk gjerne gjennom informasjonen for Flypakke og Hotellpakke for å se på mulighetene dere har.

Liverpool og City først

Å se Manchester United på Old Trafford er uansett motstander en stor opplevelse. Likevel er det noen motstandere som skiller seg ut mht etterspørsel.

– Vi forventer at hjemmekampene mot Liverpool og Manchester City er de to turene det blir mest interesse rundt.  Derfor selger vi disse først på onsdag før vi åpner for de øvrige kampene.

rvpvillaProgram onsdag 19. juni

(Viktig: Husk at man må være registrert som medlem for å få billigste pris)

Kl. 11.00 – 12.30:  Søkeskjema for Fly- og Hotellpakker til Manchester United – Liverpool. NB: alle som søker innenfor denne tidsfristen har like stor mulighet for å få plass på turen.

Kl. 14.00: skal alle ha fått svar på Liverpool-søknaden.

Kl. 14.00 – 15.30:  Søkeskjema for Fly- og Hotellpakker Manchester United – Manchester City. NB: alle som søker innenfor denne tidsfristen har like stor mulighet for å få plass på turen.

Kl. 17.00: skal alle ha fått svar på City-søknaden

Kl. 17.00: Fly- og hotellpakker til de øvrige kampene legges ut

VIKTIG: Det vil også være mulig å søke om kampbilletter til ALLE kamper, også storkampene, og det vil som vanlig skje gjennom søknadsskjema på united.no. Normalt legges søknadsskjemaet til dette ut cirka 12 uker før hver kamp.

 Hva tilbyr vi:

  • Flypakker, pris fra 5690,- inkluderer fly tur/retur Oslo/Bergen/Stavanger – Manchester. MERK: Tilknytning fra andre byer mot pristillegg, transfer flyplass – hotell, tre netter på hotell i Manchester sentrum, billett til kampen og reiseledere fra Supporterklubben.  (Omvisning på stadion og transfer til/fra kamp kan kjøpes i tillegg)
  • Hotellpakker, pris fra 2190,- Inkluderer tre netter på hotell i Manchester sentrum og billett til kampen. (Omvisning på stadion og transfer til/fra kamp kan kjøpes i tillegg)
  • Kun Kampbillett, pris kr. 600,-  (Omvisning på stadion og transfer til/fra kamp kan kjøpes i tillegg)
Powered by Labrador CMS