Ta kanalbåten til Old Trafford!

Hva er vel bedre enn å slippe trafikken og diskutere fotball langs elvebredden på vei hjem fra kamp? Se bildegalleri!

Publisert Sist oppdatert

Espen Hovland fra Tistedal var med på Supporterklubbens tur til oppgjøret mot Newcastle forrige helg, men valgte en litt annerledes rute til Old Trafford enn de andre reisende.

Den erfarne United-supporteren hadde nemlig hørt om kanalbåtene som kjører til Old Trafford på kampdager. Med trafikkproblemer i Manchester sentrum var det en perfekt anledning for å prøve opplegget.

Sammen med kameraten Frode og 100 engelskmenn satt de på med båten fra puben The Mark Addy i Salford til Sam Platts som ligger like ved Old Trafford.

– En veldig fin båttur hvis man ikke er avhengig av å ha mye tid på stadion før kamp. Det var veldig fine omgivelser.Du får jo se mye av industrien som lå langs kanalen før i tiden. De hadde til og med en bar ombord, forteller Espen.

Turen tar 20 minutter hver vei og koster 14 pund tur-retur.

– Vi slapp trafikkaoset hjem fra match og kunne bare slappe av. Det er absolutt noe jeg anbefaler, men det er nok ikke noe for de som reiser for første gang ettersom man ikke får noe tid på stadion før eller etter kamp.

Det er flere som tilbyr kanalturer til Old Trafford. Sjekk hjemmesidene til The Mark Addy her, eller du kan se på tilbudet til City Centre Cruises her!

Nedenfor kan du se bildene Espen tok på turen!

Powered by Labrador CMS