– Zlatan er rett mann

Jesper Blomqvist mener Zlatan Ibrahimovic ville passet godt inn i Manchester United.

Blomqvist, som spilte for United fra 1998 til 2001, er en stor tilhenger av sin landsmann.

– Jeg rangerer Zlatan veldig, veldig høyt som en toppspiller, sier Blomqvist til Manchester Evening News om spissen som de siste dagene har blitt aet til United.

– Det har blitt stilt spørsmål rundt hans kvaliteter, men de to siste sesongene har han blitt mer voksen både på og utenfor banen.

– Tidligere så det ut til at han bare ville score pene mål, og han var for eksempel ikke der på en retur. Han tok også ofte ikke de rette valgene om han skulle drible eller spille fra seg ballen. Men nå forstår han at hvis man vil bli rangert som en av de aller beste spissene, må man kunne variere måten å avslutte på.

Ibrahimovic scoret 25 mål og ble toppscorer i Serie A forrige sesong for seriemester Inter.

– Det å score mål i Serie A er muligens den aller tøffeste jobben. Det er den vanskeligste ligaen å spille spiss i, for de er så fokuserte på det defensive i Italia, mener Blomqvist.

Jesper Blomqvist, som selv scoret bare scoret én gang i løpet av sin skadeutsatte United-karriere, tror den svenske spissen ville passet inn hos ligamesterne.

– Jeg tror han ville gjort det bra i United, og ville vært en god erstatning for Ronaldo. Han kan score, drible, heade og han har god teknikk. Hvis jeg var United-fan ville jeg elsket å se ham på Old Trafford. Han ville passet United, og United ville passet Zlatan, avslutter Blomqvist overfor MEN.