Spillerne er vurdert av Bjarte Valen.

David de Gea – 6
Trygg de få gangene han måtte i aksjon. Fikk et og annet skremmeskudd, men har hatt travlere dager enn dette. Måtte likevel hente frem det beste da Elyounoussi fikk en god mulighet etter en drøy time. Litt nonchalant på tilbakespill på tampen.

Ashley Young – 8
Hyggelig gjensyn etter hans lange skadeavbrekk. Innledet med et par småfrekke, men samtidig smarte pasningsvalg. Noe overivrig i enkelte dueller, men spilte på seg selvtillit. Serverte flere farlige innlegg fra høyrekanten og Marouane Fellaini kunne simpelthen ikke bomme på krempasningen han serverte etter 35 minutter. Oppofrende og bunnsolid i det defensive arbeidet. Mindre fremtredende etter pause, men likevel trygg bakover. Fikk gult kort. Det tilgir vi.

Victor Lindelöf – 6
Fikk sin etterlengtede Old Trafford-debut etter overgangen fra Benfica. Valgte det trygge og spilte på seg selvtillit. God til å lese spillet og plassere seg rett. Basel er ikke Real Madrid, men for svensken vil det være mye positivt å ta med seg fra denne kampen.

Chris Smalling – 6
En kamp på det jevne, men litt ukomortabel med ballen i beina. Viktig heading i 2. omgang som stoppet et farlig innlegg fra gjestene. Ikke alltid like tillitsvekkende og kunne fått trøbbel mot et bedre lag.

PÅ DET JEVNE: Chris Smalling får en 6-er på børsen av Bjarte Valen.

Daley Blind – 7
Fikk tillit på venstrebacken etter Darmians svake kamp mot Stoke. Gjorde jobben uten å bidra for mye offensivt før pause. Ble sendt på litt flere løpeturer etter hvilen, men plasserte seg bra og hadde bra kontroll. Nydelig corner til Lukakus 2-0-mål. Fikk et klokkeklart gult kort. Det tilgir vi også.

Nemanja Matic – 6
Strødde om seg med presise pasninger og styrte midten på sedvanlig vis i starten, men fikk litt mer trøbbel etter hvert. Hadde et unødvending og umotivert balltap som ga Basel en gratissjanse rett før pause. Tilførte ro og trygghet da det tidvis ble litt hektisk etter pause, men hadde en fryktelig feilpasning som kunne gitt Basel en stor sjanse ti minutter før slutt.

Marouane Fellaini – 8
Fikk en utakknemlig oppgave med å bli kastet rett inn på midten uten oppvarming. Spilte på det trygge og flink til å komme i angrep når United spilte mot etablert forsvar. Strålende plassert på Youngs perfekte innlegg og traff klokkerent på pannebrasken. Ryddegutt i forsvar og kriget i begge ender av banen. Satte kronen på verket med å jobbe opp Matic sin fryktelige tversoverpasning, før han serverte til Rashford på tampen. En bunnsolid kamp av belgieren.

GOD: Marouane Fellaini erstattet en skadet Paul Pogba og kom inn og scoret.

Juan Mata – 6
Frisk og hele tiden på jakt etter rom mot et komprimert Basel-lag. Strålende kombinasjoner med Martial og Mkhitaryan da armeneren headet over etter et snaut kvarter. Positiv før pause, men forsvant litt etter. Ble, som vanlig, byttet ut.

Henrikh Mkhitaryan – 6
Valgte flere ganger vanskelige løsninger innledningsvis, men flink til å gjøre seg spillbar og utfordret gang på gang. Friskest av de offensive før pause og har et driv som få andre, men skaper litt trøbbel for seg selv ved å holde litt for lenge på ballen. Men skapte ubalanse hos gjestene som tidvis måtte stoppe ham med ufine midler. Ville likevel mer enn han fikk til.

Anthony Martial – 5
Kom sjelden til sin rett på venstrekanten. Fikk ikke rom å løpe i og slet med å skape noe særlig. Uvenn med ballen i avgjørende situasjoner. En tanke friskere etter hvilen da det ble mer strekk i gjestenes lag. Brant en gigantisk mulighet etter snaue 70 minutter. Forståelig bytte.

Romelu Lukaku – 7
Sterk i kroppen og i duellene, men fikk det tidvis tøft mot et solid Basel-forsvar. Kriget til seg ballen ved et par anledninger og var tidvis et angrep alene da United valgte å slå langt. Fikk stå bemerkelsesverdig alene da han headet inn 2-0. Mindre synlig mot slutten, men fikk heller ikke mye å jobbe med.

Jesse Lingard – 6
Innledet på venstrekanten og ble flyttet ut til høyre da Rashford kom inn. Gjorde jobben uten å briljere.

Paul Pogba måtte ut før det var spilt 20 minutter, mens Marcus Rashford som scoret 3-0, spilte for få minutter til å få karakter.