Young om Solskjær: – Som om Ferguson kom inn døra

Ashley Young roser sin norske manager og begrunner hvorfor skaden på Paul Pogba ikke bekymrer.

Ole Gunnar Solskjær har fått en tøff start på 2019/20-sesongen i Premier League, der laget ligger på 10. plass, men får ubetinget støtte av sin kaptein.

34-årige Young har vært i Manchester United siden 2011 og sammenligner nordmannen med Sir Alex Ferguson.

– Så fort Ole kom inn døra var det som om sjefen (Ferguson journ. anm.) var tilbake, sa Young på pressekonferansen før torsdagens Europa League-oppgjør mot Partizan.

– Han har vinnermentalitet og er sulten på suksess. Han har vært her som spiller og vet hva klubben er. Det var det de var på utkikk etter, og du kan se den samme vinnermentaliteten på trening. Han vil ta på seg fotballskoene og være med, men får ikke lov av oss, fortsetter 34-åringen med et smil.

– Han har vært fantastisk.

LES OGSÅ: Dette sa Solskjær på sin pressekonferanse

– TØFT: Ashley Young innrømmer at sesongen har vært vanskelig for Manchester United.

– Små marginer

Torsdag kveld kan Young og lagkameratene få en etterlengtet opptur ved å sikre avansement til utslagsrundene i Europa League med tre poeng mot Partizan.

– Det har vært tøft. Det er små marginer. Men vi er et mye bedre lag når vi er frempå. Scorer vi et tidlig mål er det ingen grunn til at vi ikke kan score flere, sier Young.

– Alle har rett til å ha sin mening, men vi trener hardt hver eneste dag for å skaffe resultater. Vi har ikke vært i kjempeform, men vi kan gå videre i Europa League på torsdag, og vi skal gjøre det vi kan for å vinne de neste kampene.

LES OGSÅ: (+) United kan slå europeisk rekord

VANT I SERBIA: Manchester United kan sikre avansement i Europa League med seier torsdag kveld.

– Vi har Pogba-erstattere

Det må skje uten Paul Pogba, som er ute til begynnelsen av desember.

– Det er skuffende å miste en spiller som Paul, men vi har spillere som har gjort det veldig bra på den plassen, samtidig som det vil bli fint å få ham tilbake.

– Vi må gi 100 prosent hver eneste dag, og så er det opp til manageren å velge laget. Det er tøff konkurranse om plassene.

Totalt er hele ni spillere ute mot Partizan, inkludert Victor Lindelöf som pådro seg en smell mot Chelsea.

Young soner karantene mot Brighton på søndag, og er derfor aktuell for en plass i lagoppstillingen til Solskjær mot det serbiske laget.

34-åringen kan få selskap på banen av lagkamerater som er nesten halvparten så gamle.

Mason Greenwood (18), Ethan Laird (18), James Garner (18), Tahith Chong (19) og Brandon Williams (19) trente alle med førstelaget onsdag.

– Du ser hvordan Mason, Jimmy, Chongy, Angel og Brandon har fått muligheter, bare for å nevne noen. Sånn har det alltid vært i denne klubben. De må bare lytte og lære for å bli enda bedre.

Manchester United har holdt nullen i alle de tre kampene i Europa League og kan sette ny rekord uten baklengsmål mot Partizan. Avspark på Old Trafford er torsdag kveld kl. 21.00.

BLI MED NÅR VI SKAL KÅRE TIDENES UNITED-LAG I VÅR FACEBOOK-GRUPPE!